Een unieke uitstraling voor jouw basisschool website

Heeft jullie basisschool een overtuigende website? Straalt het logo en huisstijl uit waar de school voor staat? Jouw basisschool is niet als elke andere basisschool. Nee, natuurlijk niet, jullie basisschool heeft zijn eigen karakter, sfeer en unieke manier van lesgeven. Maar komt dat goed uit de verf? Heeft de website genoeg onderscheidend vermogen om ouders in hun zoektocht te overtuigen van jullie kwaliteit?

Een internet bezoekje is vaak kort en gebaseerd op het visuele aspect waarin wordt gekeken naar uitstraling en sfeer. Wij zorgen voor een aantrekkelijke uitstraling van de basisschool website en het logo door deze te voorzien van het passende ontwerp en de juiste invulling.

Professioneel online met je bassischool website

Bij Dreamlab hebben we goede ervaring met het ontwerpen van identiteit. We ontwerpen al jaren professioneel logo’s, huisstijlen en websites. En ook voor scholen hebben we vaak een nieuw logo met aansluitend een website ontwikkeld. Veelal sloot het logo en de huisstijl niet meer aan bij het gedachtegoed van de school en wilde men weer een frisse look met dito sfeer. Wij hebben er in alle gevallen voor gezorgd dat de uitstraling van de basisschool weer aansloot bij de school.

Een basisschool website die wervend werkt

Wij werken niet alleen voor basisscholen en hebben ook al vele logo’s en websites ontwikkeld voor bedrijven. Een basisschool website of logo is niet anders. Beiden hebben ze klanten nodig die iets zien in hun product of dienst. Werven van nieuwe leerlingen is immers net zo van levensbelang voor een basisschool als omzet voor een bedrijf. Zo kijken wij ook op een commerciële manier naar uw basisschool website. Aantrekken van mensen voordat ze met u hebben kunnen spreken is van groot belang. Als uw communicatie ze niet aanspreekt dan kijken ze al gauw ergens anders en loopt u dus nieuwe leerlingen mis. Het ontwerp wat wij maken voor uw basisschool website is voorzien van de juiste visuele aspecten en de juiste functies om bezoekers eenvoudig te laten vinden wat ze zoeken. Contactgegevens, een zoekfunctie, belangrijke informatie op de juiste plaats en ook inschrijven maken we zo makkelijk mogelijk,

Een functionele website voor jouw basisschool

Wij weten hoe een aantrekkelijke basisschool website werkt. Dus maken wij het ontwerp niet alleen mooi maar ook functioneel. Want elke basisschool website heeft een fotoalbum, youtube video’s, een overzicht van klassen en contactformulieren. Dat is allemaal aanwezig. Maar denk ook aan agenda functies of evenementen als OuderAvonden, daar wil je wellicht een module voor waarmee ouders zich kunnen aanmelden.

Een nieuwsbriefsysteem die ook op een mobiele telefoon goed leesbaar is en waardoor ouders vanuit de nieuwsbrief ook weer meer info kunnen krijgen op de website, met 1 klik naar de juiste pagina. En hebben we niet de functie die je zoekt, dan maken we die voor jullie school. Want een website is niet alleen maar een aanwezigheid op internet, het is een handig gereedschap die vele zaken uit handen kan nemen mits goed gebouwd. En daar zorgen wij voor.

Eigen beheer over de website van de basisschool

Alles in eigen hand, dat is wat we leveren. Uiteindelijk kan jullie basisschool zijn eigen website onderhouden. Het schrijven van berichten, het plaatsen van foto’s, het schrijven en verzenden van de nieuwsbrieven. Alles is zonder onze tussenkomst mogelijk. En dat scheelt. We leveren een systeem waarmee je zonder programmeerkennis eenvoudig deze zaken in de website kunt aanvullen. Lees er meer over in wat ons systeem kan bieden voor jullie school

En meerdere medewerkers kunnen hun eigen rol innemen. Zo kunnen wij iedereen een andere rol toekennen als dat moet. Wij leveren een handleiding op maat voor naslag en kunnen indien gewenst additioneel ook training geven. Ook zijn wij tijdens kantoor uren bereikbaar voor vragen.

Volledig ontzorgen, dat is ons doel

Om te voorkomen dat u databases moet gaan backuppen, updates moet gaan uitvoeren en overige technische zaken hebben wij besloten om de techniek volledig uit handen te nemen. Dus bieden wij een oplossing aan die er voor zorgt dat wij voor online zaken uw enige aanspreek punt zijn. We nemen domein registratie, hosting en onderhoud van systemen volledig uit handen. Dit bied vele voordelen in de vorm van verantwoordelijkheid, veiligheid en stabiliteit. Is er iets met de website? U belt ons. Is er iets waar u niet uitkomt? U belt ons. Geen gedoe met de domein bij partij X en de hosting bij partij B. Één professionele partner die alles voor u regelt. Wel zo duidelijk.