Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-Pagina 38- verkleind

Nieuwe huisstijl, nieuwe website

We kregen van CONO de opdracht om hun vernieuwde huisstijl te gebruiken voor een nieuwe website. Een nieuwe huisstijl was ontwikkeld door Hollands Lof. Omdat wij ook de andere sites (o.a. Beemsterkaas.nl) beheren en onderhouden kregen we dit project voorgelegd. De oude website had geen CMS en kwam qua usability niet goed uit de verf. Tijd voor een serieuze vernieuwing.

  • Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-CONO-2w
  • Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-Mobiel Cono - Mockup
  • Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-cono_kaasmakers_laptop_dreamlab_case@2x

Brand guide leidend in webdesign

Met de aangeleverde brand-guide, strategie en briefing konden wij werken aan het design. De kleuren, lettertypen, fotogebruik, vormen en iconen vormden de inspiratie voor een uitgewerkt Desktop en Mobiel design. Met de designers van de huisstijl hebben we succesvol en vlot alle layouts vormgegeven en konden deze al snel overdragen aan de developers.

  • Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-Fonts-Cono-website
  • Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-Kleuren-Cono-website

Maatwerk WordPress theme en koppelingen

Met de designs klaar werkte wij de CONO website uit op onze ontwikkel omgeving. Door gebruik te maken van ons review en feedback systeem stond ook deze website snel en kon het team van CONO de site gaan vullen. Deze werd naderhand voorzien van alle Analytics meetpunten en later ook van een Werken-bij/Vacature en Nieuwsbrief koppeling. De live-gang van de site is enthousiast ontvangen en draait door ons doorlopende onderhoud als een zonnetje.


Daphne – marketeer CONO

Dreamlab verzorgde een perfecte vertaling van onze nieuwe huisstijl naar een corporate WordPress website waar we trots op zijn.


Bekijk