• Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-Champion-Laptop-homepage-Groot

Champion Trophy Products is een van ’s werelds toonaangevende leveranciers van trofeeën en prijzen. Met een assortiment van meer dan 10.000 artikelen en B2B klanten in meer dan 40 landen.

Maatwerk B2B webshop

Met uitgebreide Microsoft Dynamics koppeling

In navolging van het succesvolle project voor Krott Trophy Products was het nu de beurt aan Champion Trophy Products zelf. De wens was om de bestaande WooCommerce B2B webshop te vervangen, met het voor Krott.nl ontwikkelde maatwerk thema als basis. Champion Trophy Products had dan weliswaar al een bestaande WooCommerce webshop maar technisch liep het tegen zijn grenzen aan. Door het maatwerk thema van Krott.nl als basis te gebruiken waren veel problemen zoals snelheid direct al opgelost. Daarbovenop was er de wens om extra data uit te wisselen met Microsoft Dynamics.

  • Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-Champion-Laptop-shop-achtergrond-grijs
  • Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-Champion-tablet-homepage-achtergrond
Onze Oplossing

Maatwerk WooCommerce B2B

We hebben het aangeleverde design verwerkt in het maatwerk thema. Enkele uitgelichte hoogstandjes:

  • Meerdere gebruikersrollen en toegangsniveaus voor WooCommerce B2B omgeving
  • Iedere klant ziet binnen de webshop zijn/haar eigen prijsafspraken
  • Maatwerk productpagina met unieke weergave van productvariaties
  • Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-Champion-sfeerbeeld-liggend-honkbal

Uitbreiding van de Microsoft Dynamics koppeling

Ook voor Champion Trophy Products hebben we een Microsoft Dynamics koppeling ingericht met Bliss. De koppeling voorzag al in synchronisatie in producten, prijzen, klanten en orders. Nu worden ook deze onderdelen meegenomen tijdens het synchronisatie:

Voorraden:
niet alleen het aantal stuks voorraad van een product maar ook wanneer er weer nieuwe voorraad verwacht wordt.

Betaalcondities: Mag een klant op factuur betalen? Bij iedere klant is dat een afzonderlijke situatie.

Extra producteigenschappen: binnen Microsoft Dynamics is op productniveau aangegeven welke klanten welke producten mogen zien. Wij halen deze data op en zorgen voor de juiste zichtbaarheid binnen de shop.

  • Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-Fonts-Champion-website
  • Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-Kleuren-Champion-website

Voorraad met lead time berekening

Het is voor klanten niet alleen handig om te weten of een product op voorraad is. Bij een lage voorraad kun je namelijk ook direct zien wanneer het artikel weer nieuwe voorraad krijgt. Nu alvast een backorder plaatsen? Geen probleem! Binnen de orderverwerking splitsen we vervolgens de orderregel in tweeën. Zo kan de nu beschikbare voorraad direct naar de klant en de rest zodra er weer voorraad is.

Betaalcondities per klant

In de klantkaarten binnen Microsoft Dynamics staat aangegeven wat de betaalcondities van de klant zijn. Binnen de webshop hebben we met conditionele logica ingesteld wat de betaalopties zijn bij het afrekenen. Is het een nieuwe klant zonder orderhistorie? Dan kan deze klant direct vooruit betalen via iDeal. Zijn er betaalafspraken ingesteld binnen het account? Dan kan er bijvoorbeeld op rekening besteld worden.

Zichtbaarheid van producten binnen de webshop

Er zijn in het assortiment producten die exclusief bedoeld zijn voor een selecte groep klanten. Deze data krijgen wij op product- en klantniveau aangeleverd. Zo kan het zijn dat de ene klant 50 producten binnen een categorie ziet en de andere 100.

  • Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-Champion-mobiel-home-shop-achtergrond-grijs
  • Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-kopiëren-min
Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-WooCommerce-pagespeed-google-performance-snelheid-server

VPS met onderhoud en support. Geoptimaliseerd voor WooCommerce

De webshop draait op een e-commerce geoptimaliseerde VPS, wat zorgt voor optimale prestaties, beschikbaarheid en beveiliging. Wij zorgen ervoor dat de webshop altijd up-to-date is door regelmatige updates van WordPress, plugins en het thema. Onze supportdesk staat paraat om alle vragen over het systeem te beantwoorden, praktische hulp te bieden en eventuele storingen snel te verhelpen. 

Ook voor doorontwikkeling zijn wij partner van Champion Trophy Products.

Een stabiele en snelle WooCommerce B2B omgeving

Met deze B2B omgeving is Champion Trophy Products in staat om probleemloos grote aantallen orders, producten en prijzen uit te wisselen met het ERP systeem. Door onze maatwerk oplossingen voor voorraadweergave en orderregels te splitsen is het verwerken van orders ook een stuk minder arbeidsintensief geworden. De stabiliteit en snelheid van de WooCommerce B2B webshop hebben daarnaast de gebruikerservaring een flinke boost gegeven.


Ook een B2B
webshop met
ERP koppeling?

Neem meteen contact op met ons team en we maken een voorstel op maat.Bekijk