• Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-gnger_laptop_dreamlab_case@2x

WooCommerce ontwikkeling in WordPress met Elementor

G’nger is opgezet door serial entrepeneur Manon van Essen. Zij zocht een WooCommerce specialist die snel een website kon realiseren voor nieuwe start-up G’nger: dé webshop voor Gembershots. We kregen de branding aangeleverd en kregen als opdracht de site vorm te geven en een abonnementen systeem op te zetten voor recurring orders. Ook is een B2B oplossing ingebouwd om resellers aangepaste prijzen te kunnen tonen. Voor de snelheid is het geheel uitgewerkt in Elementor Theme en Elementor PageBuilder.

  • Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-Gnger-sfeerfoto-shots
  • Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-Tablet-G'nger-Shop-achtergrond-grijs

Brand guide & design

Met de door G’nger aangeleverde brand-guide kregen we de kleuren en lettertypen door die ingezet moesten worden om een uniforme branding te realiseren met o.a. advertising en packaging. Wij hebben in Adobe XD het webdesign eerst de layouts uitgewerkt voor de website en die als prototype overhandigd. Met het duidelijke feedback en review systeem van Adobe XD zijn alle designs tot op de pixel goed gezet voor deze werden uitgewerkt als WordPress + WooCommerce theme.

  • Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-Fonts-G'nger-website
  • Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-Kleuren-G'nger-website

Theme development

Met het design goedgekeurd en de foto’s en teksten aangeleverd + alle informatie paraat hebben wij de opmaak inrichting gerealiseerd van de webshop. Met het Elementor Theme en de page builder zijn alle WooCommerce templates uitgewerkt en wat speciale wensen ingebouwd.

  • Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-Gnger-Header-heleassorti
Net dat stukje beter…

Extra’s & koppelingen

Marketing en data

Met de nieuwsbrieven module van MailChimp kan G’nger zijn klanten keurig segmenteren en nieuwsbrieven sturen waardoor de omzet en engagement stijgt. Dit alles wordt gemeten door de naadloze aansluiting op Analytics via Google TagManager. Ook worden bezoeken op de site bijgehouden met HotJar om te zien waar en hoe mensen door de site navigeren, een beter beeld dan dat is bijna niet mogelijk. Met de Google Shopping Feed komen de producten ook keurig in beeld bij zoekopdrachten in Google.

Abonnementen en Kortingen

We integreerde een oplossing om je gember shot per maand of eenmalig te kopen. Met Mollie lopen de SEPA incasso’s op Abonnementen volledig automatisch en krijgt de klant zijn shots op tijd. Met slimme Discount oplossingen kunnen we mooie kortingen inbouwen bij combo-deals en give-away acties.

Exact Online integratie

Alle orders lopen keurig via Exact Online met de xCore koppeling voor WooCommerce. Zo worden rapportages en klanten beter inzichtelijk en houdt de administratie een mooi overzicht in eigen systeem.

Meertalige WooCommerce oplossing

Ook anders sprekende bezoekers, of bezoekers uit andere landen worden goed bediend. We hebben de WeGlot vertaal oplossing in de webshop verwerkt waardoor automatisch alle teksten keurig worden vertaald zonder de kosten voor een vertaler. Zo wordt er geen woord overgeslagen en is een correcte vertaling altijd aanwezig. Dit werkt ook voor SEO.

B2B oplossing

Met een grote schare resellers heeft G’nger een aparte B2B login met daarin aangepaste prijzen en voorwaarden ingezet. Hiermee kunnen ook resellers makkelijk bestellen op factuur. Aanmelden en Goedkeuren van Resellers loopt ook via dit systeem.

Koppelingen voor verzending

Zo hebben we een TrustPilot intergratie gedaan waarmee reviews kunnen worden getoond en gevraagd. Er is een koppeling gelegd met Monta Fulfillment voor snelle verzending en klanten kunnen makkelijk de order tracken in hun account. Met de Postcode Check worden adressen automatisch ingevuld voor een lagere foutmarge.


Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-webshop-gnger-sam

Sam – G’nger

Dreamlab heeft in no-time onze webshop opgezet en uitgebreid met handige features.


Bekijk