Hot new webdesign en maatwerk WooCommerce webshop

BBQ-en kan altijd en met de NomadiQ kan dat nu ook overal! Deze slimme, draagbare BBQ kan je overal mee naar toe nemen en heerlijk iets grillen met elkaar. Op de boot, op de camping en zelfs lekker op het strand. Tijd om deze geweldige BBQ aan de man te brengen. NomadiQ lag al in wat winkels, maar waar ben je zonder webshop? Juist, nergens. En dus hebben wij ze geholpen aan een op maat gemaakte webshop.

Design op maat gemaakt

De NomadiQ had al een logo en huisstijl en daar sloten wij keurig op aan. Met een compleet nieuwe look hebben we de site een herkenbaar en smaakmakend design gegeven. Het gemak van de draagbaarheid en gebruik moest in 1 keer duidelijk zijn. Met 4 stappen sta je te grillen. En de video op de homepage toont je hoe. De sfeervolle op maat gemaakte fotografie in combinatie met een tikkeltje speelse letters en de knalrode huisstijl kleur geeft de site een opvallend uiterlijk.

Fingerlickin’ good – webshop in WooCommerce

Met de overtuigende¬† Reviews vanuit Kiyoh prominent aanwezig en een lekker product aanbod is er voor elke BBQ liefhebber wel een reden om de NomadiQ aan te schaffen. Dit is een top BBQ. Ook anders-talige bezoekers krijgen aandacht. De Engels sprekende en Duitse bezoeker kan ook makkelijk zijn informatie lezen in eigen taal. Onderhoud instructies, lekkere recepten en nieuws artikelen en natuurlijk alle accessoires… je komt bijna tijd te kort om te eten.


Jente- NomadiQ

“Bij Dreamlab helpen ze snel en efficient. Met hun support staan we nooit stil”


Bekijk