woocommerce-webshop-subscriptions-abonnementen-sportvoeding-fitmeals-1

“Fitmeals levert maaltijden voor top sporters. Wij leverden met maatwerk design en WooCommerce development topprestaties van de webshop.”

Game plan

Vanuit strategie naar design & development

Samen met de marketeers van FitMeals en ook XXL Nutrition hebben we de roadmap uitgestippeld voor optimale aanpak en uitwerking van dit project. De webshop kreeg zodoende onze maatwerk Abonnementen optie en een geoptimaliseerd design (as standard) voor optimale conversie.

Wij werkte aan:

woocommerce-webshop-subscriptions-abonnementen-sportvoeding-fitmeals-4

Altijd een sportmaaltijd met WooCommerce Subscriptions

Met de sportmaaltijden van FitMeals heb je alles in huis om je sportdoelen te bereiken. Maar wat als je deze voeding niet in huis hebt? Wij hebben met WooCommerce Subscriptions de maaltijden als abonnement ingezet De klant kan zijn pakket zelf samenstellen en zodat je jouw maaltijdpakket elke week, om de twee weken of maandelijks moeiteloos en perfect op tijd ontvangt. in een custom My Account omgeving ook weer eenvoudig wijzigen, maaltijden toevoegen en ook leveringen pauzeren en de frequentie hiervan aanpassen. Alles op maat!

woocommerce-webshop-subscriptions-abonnementen-sportvoeding-fitmeals-2

Ook sportief eten moet er online goed uit zien

Een webshop voor sportvoeding moet er aantrekkelijk uitzien en daarom hebben wij een krachtig design ontwikkeld dat de energie van sport en gezonde voeding uitstraalt. Of je nu op je mobiel kijkt of op de desktop, de webshop biedt een naadloze ervaring met makkelijk navigeerbare prototypes. Dankzij snelle feedbackrondes en de mogelijkheid voor het FitMeals-team om zelf foto’s toe te voegen via WordPress, staat de webshop als een huis.

woocommerce-webshop-subscriptions-abonnementen-sportvoeding-fitmeals
 

woocommerce-webshop-subscriptions-abonnementen-sportvoeding-fitmeals-6

delivery-woocommerce-trunkrs-vers

Verzend koppeling

Een must bij het bezorgen van maaltijden is niet alleen dat ze supervers aankomen maar ook nog eens razendsnel geeverd worden op het moment dat jij ook thuis bent! Via de speciale leveringen die met de AA Parcel koppeling zijn ingesteld komt alles keurig op tijd en plaats van bestemming en levert Trunkrs ook op de tijd waarop je thuis bent.

woocommerce-webshop-e-commerce-mobile-first-subscriptions-fitmeals
e-commerce-b2b-woocommerce-oplossing

Gemak voor B2B

De supermarkten, die producten van FitMeals in hun assortiment hebben liggen, kunnen makkelijk bestellen in de aangepaste B2B omgeving. Deze efficiënte B2B bestelomgeving hebben wij in WooCommerce opgezet voor bestellen zonder gedoe. Voor zakelijke klanten wordt het gemak aanzienlijk vergroot dankzij handige functies zoals betalen op factuur en het eenvoudig kiezen uit vooraf geselecteerde afleveradressen.

Exact administratie

In samenwerking met xCore hebben we de FitMeals webshop gekoppeld met Exact via de xCore Exact koppeling. Via WooCommerce is dat ideaal en houden we ook de administratie in top conditie!

snelle-website-woocommerce-webshop-wordpress

Snel en stabiel met Dreamlab hosting en onderhoud

Om ook hoog in de Page Speed resultaten te scoren hebben we de webshop op onze VPS systemen geplaatst. Met LiteSpeed caching ren je letterlijk de winkel door en omdat wij de shop onderhouden met doorlopende updates, backups en monitoring op security, blijft alles veilig. Als FitMeals een wil uitbreiden of een vraag heeft, dan ondersteunt ons team met snelle support.

Robin – marketeer XXL Nutrition

‘Dreamlab is erg meedenkend en klantgericht. Zij hebben ons voorzien van een webshop op maat, dit zag je al vanaf dag één terug in de resultaten.’


Bekijk