• Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-Upstaa - sfeerbeeld - liggend-3

Upstaa. De ideale oplossing voor staand werken

Upstaa heeft een mooi vormgeven en flexibel product voor staand werken. En dat moet gezien worden! We kregen van het team door dat ze hun toenmalige site wilde verbeteren en laten onderhouden door een ervaren team. De wens voor een nieuw design was er ook. Art-director Pepijn deelde met ons zijn designs en wij konden starten.

  • Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-Upstaa-homepage-Laptop
  • Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-Upstaa-Shop-Laptop
  • Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-Upstaa - sfeerbeeld - liggend-4

Uitwerking e-commerce met WooCommerce

In de nieuwe shop is het bestellen zo gemaakt dat het voor bezoekers makkelijker is om een kleur te selecteren. Hiervoor hoef je niet direct naar de product pagina, dat kan gewoon op de shop pagina. Met een login voor Resellers, die elk hun eigen korting hebben, tonen we de juiste prijzen na inloggen voor elke Reseller. Ook kan niet elke Reseller alle producten kopen. Dus ziet hij deze niet wanneer hij is ingelogd. Hierbij inbegrepen zijn ook aangepaste regels voor Verzendkosten en pallet leveringen ingebouwd per Reseller. Deze regels gaan op aantal en gewicht en natuurlijk op basis van Verzendlocatie. De shop is ingericht met 5 talen momenteel.

  • Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-Fonts-Upstaa-website
  • Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-Kleuren-Upstaa-website

Koppeling Bol.com

Met de bekende Bol.com koppeling van Woosa heeft de webshop een nog breder bereik. Via Bol.com worden de Upstaa producten ook verkocht en deze orders komen weer keurig in WooCommerce terug. Een duidelijk overzicht van Bol.com vs directe bestellingen is geen probleem. Zo houdt ook de administratie overzicht en kan worden herleid waar de order gedaan is in het geval van vragen of retouren. Een WordPress webshop in optima forma.

  • Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-Mobiel - Upstaa-homepage - shop

Bekijk