Digitale Wellness

Fort Resort Beemster is één van de meest luxe en duurzame wellnessresorts van Nederland. Sauna’s, hotel en restaurants zijn op een unieke manier samengebracht in het karakteristieke Fort. Wie binnenloopt ervaart direct een bijzondere sfeer. Het interieur is stijlvol en het team geeft de gast meteen een warm en welkom gevoel. Bij Fort Resort Beemster gaan ze voor echte verbinding met hun gasten. En laten wij nou net gespecialiseerd zijn in verbinding!


Een complete make-over van bestaande WordPress website

Fort Resort Beemster kwam naar ons toe met de behoefte om hun huidige WordPress website een frisse make-over te geven. De markt met concullega’s had niet stilgezeten en had de lat hoog gelegd. Om deze uitdaging aan te gaan, wilden ze moderniseren door middel van een nieuw ontwerp, met video en fotografie als leidende elementen. Hun uiteindelijke wens was om een op maat gemaakte WordPress-website te hebben die hun online aanwezigheid nu en in de komende jaren zou verbeteren.

  • Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-Fort resort beemster-sfeerbeeld

Mobile first design

Tijdens onze analyse kwam duidelijk naar voren dat de bestaande website voornamelijk mobiel gebruikt werd maar de conversie daarop nogal achter liep t.o.v. desktop. Ook zagen we dat we de customer journey konden vereenvoudigen. Minder stappen naar het doel van de gebruiker.

Deze en meer learnings hebben we gebruikt tijdens de mobile first designfase. Met moderne en speelse vormen en layouts zorgden we ervoor dat de nieuwe look van de website bijdroeg aan de unieke uitstraling van Fort Resort Beemster.

  • Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-FRB-mobiel
  • Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-FRB-wellness-latop
  • Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-20210914-FortResortBeemster0025

Maximale vrijheid in layouts met page builder

Voor de ontwikkeling van de site hebben we de Elementor page builder geïmplementeerd, zodat het marketingteam van Fort Resort Beemster maximale vrijheid heeft in content en layout. Daarnaast hebben we extra invoermogelijkheden gecreëerd voor arrangementen en behandelingen, wat zorgt voor eenvoudig beheer en een vaste structuur.

Opgebouwde SEO waarde behouden bij migratie

Na de implementatie van het nieuwe design, hebben we ons gericht op het invoeren en verbeteren van de inhoud van de website. We hebben ondersteuning geboden bij het overzetten van inhoud van de oude website en hebben ook een training gegeven voor het plaatsen van nieuwe inhoud.

Het was erg belangrijk om rekening te houden met de opgebouwde SEO waarde van alle pagina’s. Er is hiervoor een overzichtelijk migratieplan gemaakt en de aangepaste URL’s hebben een doorverwijzing gekregen naar de nieuwe pagina’s.

  • Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-Fonts-FRB-website
  • Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-Kleuren-FRB-website

Integratie van Weglot voor vertalingen

Voor de internationale bezoekers van Fort Resort Beemster is ervoor gekozen om de WordPress website in meerdere talen aan te bieden. Hierbij hebben we gebruikgemaakt van Weglot. Een tool die voorziet in automatische vertalingen, wat aanzienlijk tijd bespaart bij het vertalen van de content. Ook aan SEO is gedacht:

  • URL’s van vertalingen krijgen een goede structuur en zijn globaal en per pagina aanpasbaar.
  • Hreflang tags worden automatisch toegevoegd aan pagina’s zodat bijvoorbeeld Google duidelijk op kan pikken in welke taal een pagina is opgebouwd.
  • Metadata wordt ook automatisch vertaald. Denk hierbij aan alt en title tags binnen afbeeldingen en links.
Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-WooCommerce-pagespeed-google-performance-snelheid-server

Onderhoud, support en doorontwikkeling

Door ons onderhoud en support waarborgen we de technische kwaliteit van de site en kunnen we direct reageren bij problemen of vragen. We zorgen voor de updates en monitoren 24/7 op kwetsbaarheden in plugins. Met een strak beleid in toegang en kennis van zaken zorgen we zo voor een stabiele WordPress website. Ook zijn we nauw betrokken bij ontwikkeling van nieuwe functies die de website nog beter maken.

Een moderne en mobile first WordPress website

Door het nieuwe ontwerp, met fotografie en video als leidende elementen, kunnen bezoekers genieten van een visueel aantrekkelijke ervaring. De customer journey is overzichtelijker waardoor het mobiele conversiepercentage sterk is verbeterd. Daarnaast biedt de nieuwe WordPress website veel vrijheid en gemak voor het marketingteam bij het beheren van content en layout. Met deze verbeteringen is Fort Resort Beemster klaar om zijn online aanwezigheid nu en in de komende jaren te verbeteren.


Bekijk