VormgevingbrandingAsset 2Asset 3Asset 4FF_appenAsset 5ui-ux-designwebdesign_1webdesignwoocommercewordpress-cms

Huisstijl ontwerp

Huisstijl ontwerp, de identiteit van je bedrijf. Met een goede huisstijl ben je altijd herkenbaar. Je publicaties vormen een eenheid als de vormgeving in overeenstemming is met de huisstijl. Herkenbaarheid is van groot belang in de moderne media. Zonder heldere uitstraling of “gezicht” komt een onderneming niet goed over en kunnen mensen zich niet identificeren met je bedrijf of dienst. Dreamlab is ervaren in het ontwerpen van corporate identity die er voor zorgt dat het gezicht van een onderneming grafisch wordt vertaald naar een passende en professionele bedrijfsidentiteit.

Webdesign woocommerce ecommerce website professor-contact3

Huisstijl ontwerp is belangrijk, ook online!

Iedereen is op internet, maar lang niet iedereen is er zichzelf. Een huisstijl geeft je identiteit. Daarom wordt er ook wel van “corporate identity” gesproken. Niet alleen op papier, maar ook online is die corporate identity belangrijk: je website, de emails die je verstuurt, je profiel op social media, alles zou moeten passen binnen één huisstijl. Onze professors zorgen er voor dat ook jouw website het online gezicht wordt van de onderneming.

Client service WordPress WooCommerce Webdesign

Niets is persoonlijker dan een huisstijl

Dreamlab ontwerpt huisstijlen. Het DNA van jouw onderneming is voor ons de leidraad bij een huisstijlontwerp. Natuurlijk is goed overleg belangrijk. Wij willen weten wie je bent, wat jouw stijl is, en hoe die stijl terugkomt in jouw manier van ondernemen. Dat allemaal samen vormt je huisstijl, jouw corporate identity. Zo blijf je jezelf. Online, maar ook op je briefpapier en je visitekaartjes.

WordPress website webdesign Puzzel prof 1

Professionele ontwerp studio

Dreamlab is het online laboratorium voor vormgeving. Wij zetten jouw DNA om in een huisstijl. Dat doen we door te mengen en te wegen: elk idee inspireert ons. Dat is dan weer onze eigen identiteit. Wij weten hoe belangrijk het is om herkenbaar te zijn. Bij communicatie, of dat nu online is of op briefpapier, is een eigen stem en een eigen gezicht heel belangrijk. Uiteindelijk willen we met iemand praten, met een mens, een identiteit – niet met een computer. Dreamlab is mensenwerk.

Location mark WordPress WooCommerce Webdesign

Huisstijlontwerp vanuit Alkmaar

Onze eigen corporate identity is ook een lokale identiteit. Dreamlab is een ontwerpbureau in Alkmaar, Noord-Holland. Veel van onze opdrachtgevers komen uit de regio. We hebben voor veel bedrijven in en rond Alkmaar een passende huisstijl ontworpen die zowel online als in hun papieren publicaties terugkomt. In onze portfolio krijg je een indruk van ons werk. Daar zie je dat ook wij weer een eigen stijl van ontwerpen hebben. Past die bij jou? Laat ons dat dan weten!

Vormgeving van de huisstijl = samenwerking

Een huisstijl ontwerpen doe je samen. Dreamlab houdt van goede communicatie. In overleg met jou bepalen we de wensen. Maar communicatie gaat verder: het is ook belangrijk om je collega’s te laten weten welke huisstijl ze moeten volgen. Daarom zorgen we voor een herkenbare stijl die door iedereen kan worden toegepast. Zo past je huisstijl altijd bij jou en jouw bedrijf.
– Wil je je huisstijl door dreamlab laten ontwerpen? Neem contact met ons op!

Stop met dromen, neem contact op!

Deel je ideeën voor jouw website, WooCommerce of design project met ons.
Contact opnemen kost je niets!