Logo maken

Als wij een logo maken, zijn wij ons bewust van de wereld waarin we leven. Het logo moet aansluiten bij de belevingswereld van je klanten. Het proces van logo ontwerp wordt op deze site uitgelegd. Op deze pagina lees je meer over de achtergrond van het logo-maken.

Logo laten maken, uniek en op maat

Dreamlab maakt logo’s voor veel verschillende opdrachtgevers. Een commercieel bedrijfslogo is natuurlijk weer wat anders dan het logo voor een culturele instelling of een school. Wij werken steeds in de geest van de opdrachtgever. Daarvoor is het belangrijk dat we je leren kennen tijdens het logo’s maken. Eerst kennis maken, dan een logo maken – want jouw doelgroep en jouw bedrijf moeten wel passen bij wat we voor je bedenken!

Logo’s maken verschil

Logo’s maken je bedrijf herkenbaar. Juist in deze tijd zijn ze belangrijk, omdat we steeds meer van beelden en vluchtige indrukken afhangen. Maar wat is een goed logo waard? Een logo laten maken is een investering, ook bij Dreamlab. Omdat logo’s verschil maken. Te vaak wordt er te lichtvaardig over logo’s gedacht. Dreamlab vindt dat logo’s maken een wetenschap is. Zo nemen we je bedrijf en je klanten echt serieus.

Logo geschiedenis

Logo’s bestaan al eeuwen. Als wij een logo maken zijn we ons bewust van de traditie. In het verleden hingen bedrijven een bord aan de deur met een herkenbare afbeeldingen. Denk maar aan herbergen die “De Rode Leeuw” of “Het Wapen van Amsterdam” heten. In het laatste geval is een bekend logo eigenlijk hergebruikt om zo het bedrijf herkenbaar te maken. Veel is er in al die jaren veranderd, maar herkenbaarheid is belangrijk gebleven. Logo’s maken deel uit van een lange geschiedenis.

Een goed logo maken

Op internet kunnen ondernemers tegenwoordig zelf een logo maken. De resultaten daarvan bekijken we bij Dreamlab met interesse. Soms zijn we echt verrast, dat laten we dan ook graag weten. Maar te vaak zien we dat mensen een logo maken dat met simpele argumenten al afgeschreven kan worden. Het is wel een vak apart. Gelukkig weten de meeste ondernemers dat ook wel. Onze opdrachtgevers weten beter wat ze willen, maar zijn er ook van doordrongen dat onze vakkennis verschil maakt.

Logo maken en meer

Logo’s maken we voor verschillende doeleinden Internet, product of bedrijf. Maar naast een logo is ook een huisstijl vaan een noodzaak. En denk aan een website en wie weet een bord voor aan de gevel. Dreamlab kan voorzien in ontwerp voor je communicatie. Om elke uiting te laten scoren is het belangrijk dat je dat professioneel en doordacht aanpakt. Dus neem contact met ons op als je wilt weten wat de mogelijkheden zijn van huisstijl, website en communicatie voor jouw bedrijf!