VormgevingbrandingAsset 2Asset 3Asset 4FF_appenAsset 5ui-ux-designwebdesign_1webdesignwoocommercewordpress-cms

Logo ontwerpers van nature

Wij als logo-ontwerpers weten raad met beeld. Lijnen, kleuren, symbolen en lettertekens weten wij te versmelten tot een pakkend plaatje. Een goed logo blijft plakken in het geheugen. Logo’s zijn bepalend voor het imago van je bedrijf. Juist daarom is het goed om samen te werken met een ervaren en professionele logo-ontwerper.

WordPress website webdesign Idee prof

Logo’s verbeelden

Wat voor bedrijf is jouw onderneming? Wat wil je uitstralen? Een knap logo beantwoordt die vragen – niet alleen voor jou, maar ook voor de klant. Een logo is die handdruk, het oogcontact, een eerste ontmoeting. De klant knikt en denkt je te begrijpen. Natuurlijk wil je een goede, eerlijke eerste indruk maken. De logo-ontwerper helpt je daarbij, want eenvoudig is het niet. Verbeelding is wetenschap – Dreamlab is het laboratorium dat de verbeelding onderzoekt.

WordPress WooCommerce Webdesign Project details

Logo-ontwerper voor internet

Het wereldwijde web heeft logo’s belangrijker gemaakt. Ze zijn alomtegenwoordig. Mensen zijn gewend geraakt aan scrollen en skimmen: snel rollen ze over webpagina’s, oppervlakkig lezen ze de teksten. In die veranderde wereld is een goed ontworpen logo de beste blikvanger. De klant scrolt, ziet het logo en blijft even staan om het in zich op te nemen. Wij als logo-ontwerper weten hoe we dit moment kunnen bereiken. Dreamlab heeft de ervaring in huis waar je onderneming verder mee komt.

Logo’s, tijdloos en niet trendgevoelig

Logo’s nu zijn anders dan logo’s van vroeger – ook al gaan sommige oude logo’s lang mee. Wat is de mode? Hoe kan het dan dat sommige logo-ontwerpen eeuwigheidswaarde hebben en andere niet? Dat onderzoekt Dreamlab. Door de verbeelding te begrijpen kunnen wij voor jou de beste logo’s ontwerpen. Je bedrijf verdient een logo dat past bij deze tijd, bij de media van nu – maar een logo dat lang meegaat is natuurlijk de beste investering. Dreamlab is in staat zulke logo’s te ontwerpen.

WordPress WooCommerce Webdesign Digital Graphics

Dreamlab ontwerpt

Kruispunt van beelden en ideeën. Ons online-laboratorium is al meer dan tien jaar een begrip. We zijn ervaren ontwerpers, maar kunnen meer dan dat. Onze internetdiensten kunnen voor jouw bedrijf veel betekenen. Als je met ons om tafel zit voor een logo-ontwerp, vraag dan zeker ook naar onze verdere werkzaamheden. Dreamlab weet je ambities om te zetten in doeltreffende en professionele beelden en producten.

Samenwerking met de logo-ontwerper

Een logo-ontwerper heeft een grote verantwoordelijkheid. Het beeldmerk dat wij scheppen wordt straks het gezicht van je bedrijf. Dat moet goed zijn, dat moet passen. Daarom vinden we een goede samenwerking tussen opdrachtgever en logo-ontwerper erg belangrijk. Wederzijds vertrouwen is de basis van succes. Wij willen jouw ideeën en gedachten begrijpen, zodat we ze kunnen omzetten in een prachtig logo-ontwerp!

Op zoek naar professioneel logo ontwerp?

Stop met dromen, neem contact op!

Deel je ideeën voor jouw website, WooCommerce of design project met ons.
Contact opnemen kost je niets!