Wil jij meer websiteverkeer, meer leads & meer verkopen? Dan heb jij Search Engine Optimization (SEO) nodig! 

SEO? Wat is het?

SEO staat voor Search Engine Optimization, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Het helpt jouw website hoger in zoekmachines, zoals Google, te komen. Meer bezoekers naar jouw website of webshop trekken en daar meer verkopen uit te halen is het uiteindelijke doel van SEO.

Voordelen van SEO toepassen

Zoekmachine optimalisatie is natuurlijk niet zonder reden. Het is vaak de motor van verkoop voor veel ondernemingen. Dus steek tijd in de optimalisatie en zorg dat je hoger staat in Google en andere zoekmachines. Het levert je uiteindelijk een long term voordeel op.

Voordelen zijn onder andere:

  • Website of webshop is beter vindbaar in zoekmachines
  • Geen advertentiekosten voor Google Ad’s (SEA)
  • Meer verkeer naar de website bij betere positie
  • Hoger in Google!

Hoe werkt SEO?

SEO is een duurzamere manier op meer website bezoekers te realiseren, omdat het niet als Search engine Advertising (SEA) geld kost. Doormiddel van verschillende prestaties gaan we ervoor zorgen dat jouw website of webshop in de ranking omhooggaat.

De prestaties waar wij naar kijken is:

Zoekwoorden

Het optimaliseren van de belangrijkste zoekwoorden. Hoe hoger een website scoort op belangrijke zoekwoorden, des te groter is de kans dat gebruikers jouw website gaan bezoeken.

Content

Het schrijven van duidelijke en relevante content. Heb jij voor iedere zoekopdracht waar je op wilt scoren een bijpassende pagina? Zijn deze pagina’s op een logische manier opgebouwd? Linken de pagina’s op je website goed naar elkaar door?

Linkbuilding

Dit zijn links van andere website naar jouw eigen website. Dit kunnen bijvoorbeeld ook social media links zijn. (Door linken naar pagina linkbuilding?)

Techniek

Wat is de snelheid van je website? Zijn de juiste pagina’s bij Google bekend of ontbreken er pagina’s of misschien zijn er pagina’s bij Google bekend die dat niet zouden moeten zijn? Heeft je website URLS die niet werken of waar iets mee aan de hand is? Is de bestandsgrootte van je afbeeldingen niet te groot?

Hoe helpen wij jou hoger in Google te komen?

Als ondernemer heb je uren besteed aan het schrijven van content en op het eerst gezicht ziet het er ook mooi uit, maar… Op een één of andere manier lijkt je website maar niet meer verkeer te krijgen. Hoe kan dat nou? Wij kunnen jou daarbij helpen!

SEO inzetten door professionals

Door het uitvoeren van een SEO-audit brengen we de technische staat van je website in kaart en zetten we de inzichten om in direct toepasbare verbeterpunten. We kijken niet alleen naar de technische staat van je website maar ook naar de gebruikerservaring en content zelf. Op basis van deze informatie beslissen wij de SEO-strategie.

Bekijk