Wil jij meer websiteverkeer, meer leads & meer verkopen? Dan heb jij Search Engine Optimization (SEO) nodig! 

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-woocommerce-ecommerce-groei-winst

SEO? Wat is het?

SEO staat voor Search Engine Optimization, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Het helpt jouw website hoger in zoekmachines, zoals Google, te komen. Meer bezoekers naar jouw website of webshop trekken en daar meer verkopen uit te halen is het uiteindelijke doel van SEO.

Je hebt er alles aan gedaan om een mooie website neer te zetten, maar wilt ook graag optimaal gevonden worden. Echter heb je geen tijd hiervoor of ontbreekt het je aan de kennis om dit op de juiste manier te doen. Geen zorgen, want Dreamlab staat voor je klaar! Wij hebben veel ervaring met zoekmachine optimalisatie en zorgen ervoor dat jij hoger in Google komt. Zo vinden potentiële klanten jou nog sneller!

Zet ons meteen in voor jouw SEO of lees verder voor meer informatie.

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-diensten_SEO@2x

Voordelen van SEO toepassen

Zoekmachine optimalisatie is natuurlijk niet zonder reden. Het is vaak de motor van verkoop voor veel ondernemingen. Dus steek tijd in de optimalisatie en zorg dat je hoger staat in Google en andere zoekmachines.  Door zoekmachine optimalisatie effectief in te zetten, kun je niet alleen meer bezoekers genereren. Je trekt ook de juiste bezoekers aan. Bij Search Engine Optimization wordt vaak gebruik gemaakt van een strategie. Belangrijke onderdelen van deze strategie zijn zoekwoordenonderzoek en linkbuilding. Het levert je uiteindelijk een long term voordeel op.

Voordelen zijn onder andere:

  • Website of webshop is beter vindbaar in zoekmachines
  • Geen advertentiekosten voor Google Ad’s (SEA)
  • Meer verkeer naar de website bij betere positie
  • Hoger in Google!
Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-diensten_Conversie_optimalisatie@2x

Hoe werkt SEO?

SEO is een duurzamere manier op meer website bezoekers te realiseren, omdat het niet als Search engine Advertising (SEA) geld kost. Doormiddel van verschillende prestaties gaan we ervoor zorgen dat jouw website of webshop in de ranking omhooggaat.

Waar wij op letten bij SEO

Zoekwoorden

Het optimaliseren van de belangrijkste zoekwoorden. Hoe hoger een website scoort op belangrijke zoekwoorden, des te groter is de kans dat gebruikers jouw website gaan bezoeken. Wij zorgen ervoor dat je beter gevonden wordt door een juiste inrichting van Google. Onze specialisten weten precies hoe zij ervoor kunnen zorgen dat meer mensen jouw producten en/of diensten weten te vinden.

Content

Het schrijven van duidelijke en relevante content. Wij checken welke specifieke keywords trending zijn en verrichten een uitgebreid zoekwoorden onderzoek. Aan de hand hiervan kunnen wij sterke content creëren die zowel effectief is als de juiste doelgroep aanspreekt. Heb jij voor iedere zoekopdracht waar je op wilt scoren een bijpassende pagina? Wij nemen al deze vragen uit handen.

Techniek

Wat is de snelheid van je website? Zijn de juiste pagina’s bij Google bekend of ontbreken er pagina’s of misschien zijn er pagina’s bij Google bekend die dat niet zouden moeten zijn? Heeft je website URLS die niet werken of waar iets mee aan de hand is? Door ervoor te zorgen dat de website of webshop in orde is, zorgen we ervoor dat je beter vindbaar bent. Dit doen we door jouw website uitgebreid te analyseren om zo jouw website SEO technisch sterk te maken.

seo-specialist-woocommerce-groei-optimalisatie

Hoe helpen wij jou hoger in Google te komen?

Zet Dreamlab in voor jouw zoekmachine optimalisatie. Onze specialist gaat graag met je om de tafel om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Maak nu een afspraak met onze SEO specialist! Door het uitvoeren van een SEO-audit brengen we de technische staat van je website in kaart en zetten we de inzichten om in direct toepasbare verbeterpunten. We kijken niet alleen naar de technische staat van je website maar ook naar de gebruikerservaring en content zelf. Op basis van deze informatie beslissen wij de SEO-strategie.

wordpress-specialist-woocommerce-design-strategie-droom

SEO inzetten door professionals

Als ondernemer heb je uren besteed aan het schrijven van content en op het eerst gezicht ziet het er ook mooi uit, maar… Op een één of andere manier lijkt je website maar niet meer verkeer te krijgen. Hoe kan dat nou? Wij kunnen jou daarbij helpen! Wil je jouw Search Engine Optimization geheel op orde hebben, zodat je optimaal scoort in de zoekmachines?

Bekijk