Wij zorgen voor een scorende webshop! Een webshop van Dreamlab realiseert omzetdoelen.

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-woocommerce-specialist-ecommerce-webshop-groei-webdesign

Op maat gemaakt
e-commerce platform

Onze unieke webshops voldoen geheel aan alle eisen en zorgen ervoor dat je meer producten verkoopt. Hoe we dit doen? Wij creëren zowel een mooi als een responsive design. Zo kan je webshop perfect worden bekeken per laptop, tablet of smartphone. Ook zorgen we ervoor dat je middels SEO optimaal gevonden wordt in Google. Laat direct jouw webshop bouwen door het professionele team van Dreamlab of lees eerst verder voor meer informatie over het belang van professionele webshops en wat wij voor je kunnen betekenen.

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-woocommerce-specialist-ecommerce-webshop-groei-webdesign

Het belang van een professionele webshop

Professionele webshops zijn enorm belangrijk. Zo verhoogt dit zowel lokaal als internationaal je zichtbaarheid. Het kan dienen als extra verkoopkanaal naast je huidige winkel, waardoor je je assortiment ook bij mensen buiten de regio onder de aandacht kunt brengen. Een professionele webshop zorgt ervoor dat je je klantenstroom verhoogt en je webshop je meer oplevert.

De juiste stap naar optimale conversie

De voordelen van een goede webshop

Betere vindbaarheid

Het is erg belangrijk dat je webshop goed gevonden wordt in Google, omdat de concurrentie erg groot is. Met een professionele webshop spring je er bovenuit en wordt je sneller gevonden. Hierdoor zal je uiteindelijk ook meer verkopen.

Hogere conversie

Als je bezoeker op je website is, moet hij of zij ook actie ondernemen. Je wilt dat er een product gekocht wordt, een afspraak wordt gemaakt of een offerte wordt aangemaakt. Goede webshops zorgen dat dit optimaal gedaan kan worden middels een professioneel design.

Maakt een betrouwbare indruk

Een professionele webshop maakt een aantrekkelijke en betrouwbare indruk op bezoekers, waardoor ze eerder met jou in zee zullen gaan dan met iemand wiens webshop minder professioneel oogt.

Goed geordende info

Goede webshops zijn goed geordend en daardoor gebruiksvriendelijk, waardoor bezoekers sneller tot actie overgaan.

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-woocommerce-specialist-ecommerce-webshop-groei-webdesign

Onze werkwijze bij het maken van een webshop

Bij Dreamlab zien we het bouwen van webshop als een chemisch proces, waar we in ons eigen online laboratorium aan werken. De juiste mix van ingrediënten zorgt ervoor dat jouw webshop effectief is. Om tot een geweldig resultaat te komen, zullen we eerst je oude webshop analyseren. Welke punten kunnen beter of moeten juist helemaal anders? Na de analyse volgt de diagnose. Tussen het proces door horen wij ook graag jouw ideeën, zodat we samen kunnen zorgen voor een prachtig eindresultaat waar je geheel tevreden over bent. Wil je een chatfunctie of een blog op je webshop? Gaan we regelen!

Specifieke kennis van webshop zaken

Waarom een specialist inzetten?

Wij gebruiken onze jarenlange kennis en ervaring: bij het ontwerpen van webshops maken wij gebruik van onze uitgebreide kennis en kunde. Doordat wij dagelijks webshops maken, weten wij precies hoe we het beste te werk kunnen gaan en kunnen we optimaal resultaat garanderen.

Wij zorgen ervoor dat jouw webshop gebruiksvriendelijk is. Dit doen we o.a. door te zorgen voor een logische indeling en hoge paginasnelheid. Zo vinden bezoekers snel wat ze zoeken en doen ze eerder een aankoop.

Sterke SEO: een mooie webshop is niet het enige wat nodig is. Je moet ook hoog in de Google zoekresultaten komen. Wij regelen het en kunnen je op SEO gebied geheel ontzorgen!

De juiste uitstraling voor je webshop: wij zorgen ervoor dat jouw producten op een aantrekkelijke manier worden gepresenteerd en jouw webshop professioneel oogt.

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-woocommerce-specialist-ecommerce-webshop-groei-webdesign

Laat jouw webshop over aan Dreamlab

Snel een webshop nodig? Neem dan nu contact op met het team van Dreamlab. Bel ons op via (tel) of stuur een mail naar (mail). Onze professionals maken graag een sterk design voor je. Laat ons gerust weten wat we voor je kunnen betekenen. Je kunt ook een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen, zodat je meteen weet wat de kosten voor onze webshops zijn. Kies ook voor een effectieve webshop van Dreamlab, zodat jij online scoort!

Bekijk