wordpress-specialist-woocommerce-design-strategie-droom

Dream

Strategie is de start van alles. In één of meerdere sessies nemen we de tijd om het merk, het bedrijf, de markt en natuurlijk de doelen in kaart te brengen.

Samen maken we het project overzichtelijk en prioriteren we alle wensen. We bepalen welke basis zich leent voor jouw project en stellen op basis daarvan een team samen.

Zo zorgen wij dat jullie dromen en ideeën worden omgezet in een helder plan met een aansluitende strategie.


Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-webdesign-ux-ui-woocommerce-specialist

Design

Als de strategie en doelen duidelijk zijn kunnen we deze middels design uitwerken in prototypes. Dit zijn clickable designs die de UX en UI van het project in beeld brengen.

We laten je de user-flows laten ervaren en kunnen elke klik laten opvolgen met een actie. Zo is glashelder hoe het er uit ziet en hoe het gaat werken.

Deze werkwijze zorgt efficientie en helderheid en daarmee voor een snellere en accurate verwerking tijdens de ontwikkeling.


Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-specialist-woocoommerce-webdesign-wordpress-development

Develop

Met een heldere strategie en dito design gaan wij dit uitwerken tot werkende digitale perfectie. Onze front- en backend developers zetten op een ontwikkelomgeving alles klaar voor testen, inrichten en het plaatsen van de content.

Dankzij onze project software weet je altijd waar en wanneer we aan het project werken. We geven inzage in de planning en to-do lijst of je belt de projectmanager die het project stuurt.

Aan het einde van elke sprint bespreken we samen de voortgang. Vervolgens bepalen we samen wat we gaan doen in de volgende sprint. Zo werken we in heldere stappen toe naar een perfecte oplevering.


Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-woocommerce-webshop-ecommerce-groei-winst

Doorontwikkeling

Met een strategie, design en een technisch uitgewerkte website, webshop of platform kan je gaan werken aan groei! Testen, verbeteren en nieuwe doelen stellen zorgen voor groei op de vlakken waar dat gewenst is.

Of dat nu online marketing is, een technische aanpassing of visueel is, door onze aanpak kom je verder.

Wij zetten Ad’s campagnes op, stellen je Feed in, analyseren en testen en geven je een helder inzicht en maken het resultaat meetbaar.

Wouter

Wil je een website of webshop starten? Ik denk graag mee over je project.

Boek een meeting met mij

Bekijk