WooCommerce onderhoud

Technisch beheer van WooCommerce? Besteed het uit!

WooCommerce onderhoud

WooCommerce heeft altijd onderhoud nodig.
Wij voeren het onderhoud en de updates uit op WordPress, WooCommerce, de plugins, themes en de server.

 

Waarom onderhoud in WooCommerce?

WooCommerce is een systeem waarmee jij eenvoudig een webshop kunt beheren. Dat systeem wordt regelmatig bijgewerkt om de veiligheid, stabiliteit, functionaliteit en snelheid te verbeteren. Deze verbeteringen zijn vaak ook noodzaak. Er wordt een “lek” gedicht zodat kwaadwillende geen kwaad kunnen doen. Ook plugins hebben om die zelfde reden aandacht nodig. We gebruiken plugins om extra functies aan websites toe te voegen. Denk aan de SEO of de vertaal optie.

Production-wheel
wordpress-update

Onderhoud? Kan ik dat niet zelf?

Updaten van WooCommerce lijkt simpel. Maar de gevolgen kunnen groter zijn dan verwacht. Bij elke update is een backup noodzakelijk. Het maken van een backup van de bestanden en database is iets waarbij je beter kan weten wat je doet. Plugins bijvoorbeeld, worden gemaakt voor een bepaalde WooCommerce versie, krijgt de ene een update dan kan het zijn dat de andere niet meer werkt. En dan? Wij zorgen dat het onderhoud goed wordt uitgevoerd. En mochten wij het fout doen, dan lossen wij het op.

WooCommerce onderhoud is belangrijk

WooCommerce onderhoud is belangrijk. Het zorgt voor een beter, stabieler en veiliger systeem. Het niet bijhouden van WooCommerce levert uiteindelijk een gehackte website op met alle gevolgen van dien. WooCommerce onderhoud is veelomvattend. Het systeem wordt namelijk elke maand wel een keer bijgewerkt. De ene keer is dat om een functie er bij te zetten, de andere keer is het een aanpassing in de beveiliging.

Een update van WooCommerce op een standaard thema en zonder plugins zal geen problemen opleveren. En een paar bekende plugins zullen daarin prima meegaan. Maar zeker weten, dat kan niet. Idealiter test je eerst een update alvorens deze uit te voeren. Maar hoe dan? En wat als er na een update een wit scherm te zien is, waar ligt dat dan aan? Wij zorgen voor een webshop zonder problemen.

Fast-delivery
wordpress-update-3

Ben je in staat WooCommerce onderhoud uit te voeren?

Iedereen die zich met WooCommerce bezig houd moet zich afvragen wat zijn rol is in het geheel. Dus vraag jezelf, ben ik wel de geschikt om het WooCommerce onderhoud te beheren? Heb je kennis van MySQL databases, ken je PHP en snap je wat een 500 server error inhoud. Is je FTP verbinding wel veilig en wat doe je als er wel een brute-force of hack heeft plaatsgevonden?

Hou je je niet veel liever bezig met het schrijven van pagina’s, het beheren van bestellingen en het plaatsen van blog berichten?

WooCommerce onderhoud uitbesteden, een zorgeloze oplossing

Voor elk bedrijf wat zich niet wil bezighouden met het technische deel van WooCommerce hebben wij de oplossing. Het volledig uit handen nemen van WooCommerce onderhoud.

Indien je aan het vergelijken bent met wie voor jou de beste partij is voor onderhoud, hou er dan rekening mee dat in onze pakketten ook de hosting, domein en serverbeheer is meegenomen. Iets waarmee wij een onderscheidend pakket aanbieden ten opzichte van anderen. Neem gerust contact op als je vragen hebt!

Solution-tricks
wordpress-professioneel-4

Ons WooCommerce onderhoud bestaat uit:

  • Hosting en daarmee server beheer
  • Domeinnaam
  • Updates van WordPress, WooCommerce, plugins en Theme updates
  • Back-up oplossingen
  • Actieve beveiligings monitoring
  • Support
  • Server beheer
  • Domeininstellingen (DNS)

Laat ons je WooCommerce webshop onderhouden

Dus is er behoefte aan een zorgeloze website? Laat het WooCommerce onderhoud door ons uitvoeren!