WooCommerce shops voor optimale verkoop

Woocommerce specialist

In ons lab creëeren wij treffende ontwerpen, doelgerichte websites en converterende e-commerce projecten. Onze webshops zijn geoptimaliseerd voor conversie, vindbaarheid en marketing.

WooCommerce specialist sinds 2011

Ervaren in design, development, SEO en marketing

Wij hebben WooCommerce als snel ingezet als favoriete e-commerce tool voor onze projecten. Als WordPress experts kunnen wij direct onze ervaring en kennis inzetten om webshops te voorzien van ui/ux, design en maatwerk codering. Door onze Hosting, Onderhoud en Support oplossing houden we ook alles veilig, snel en up to date! Als de shops staan optimaliseren wij de SEO en geven sales een boost met Online Marketing.

In ons digital lab creëeren wij ontwerpen, websites en e-commerce projecten voor geweldige klanten en natuurlijk de klanten van onze klanten. Design, development, hosting en online marketing. Wij hebben alle elementen voor online succes!

WooCommerce maatwerk

Met WooCommerce webshops op maat combineren we uniek design en maatwerk code, uitgebreide functies en aansluiting op externe software.

WooCommerce koppelingen

Koppelen met ERP, kassa of voorraadsystemen? Wij zorgen voor koppelingen met WooCommerce voor de juiste automatisering.

WooCommerce onderhoud

Wij dragen volledige technische zorg met onze WooCommerce onderhoud oplossingen. Zo hou jij je focus op de omzet en blijft je shop veilig en snel.

WooCommerce Marketing

Online tools voor sales en marketing, Ad’s en Social. Zo zorgen we voor groei. Met de juiste strategie en uitwerking zorgen wij voor meer omzet.

WooCommerce SEO

Met SEO zorgen wij er voor dat je content goed wordt gevonden. Zo loop je geen omzet mis. De juiste woorden, de juiste plek. Alle elementen voor pagina 1.

Conversie door design

Uw WooCommerce webshop kan volledig in een eigen design worden gestoken. Dreamlab ontwerpt namelijk ook! Ons webdesign is dan volledig op maat. Webwinkels met een uniek design kunnen zich makkelijker onderscheiden en een unieke winkel ervaring bieden. Vraag naar de mogelijkheden voor jouw webwinkel.

snelle-website-woocommerce-webshop-wordpress

WooCommerce is snel

Omdat WooCommerce webshops lichtgewicht gebouwd zijn hebben ze geen zware servers nodig en vertragen ze de winkel niet. Er is niet direct de behoefte aan caching oplossingen. Als het sneller moet kan er altijd gebruik gemaakt worden van caching met Varnish en CDN oplossingen. Je webshop is dan supersnel en vele bezoekers geen probleem. Wij richten je server (VPS) zo in dat deze geen belemmering is voor een snelle verkoop.

WooCommerce support en onderhoud

Als WooCommerce specialist kan je altijd bij ons terecht voor meer informatie over hoe je de webwinkel kan onderhouden met WooCommerce. Wij geven training en uitleg over het systeem. Persoonlijk of voor meerdere webmasters, dat maakt niet uit. Wij geven uitleg over bijvoorbeeld: SEO toepassen in je webshop, wijzigen van product informatie of het bijhouden van een blog in de webshop. Vraag naar de mogelijkheden via 072 711 36 81 of mail voor informatie.

Bekijk