VormgevingbrandingAsset 2Asset 3Asset 4FF_appenAsset 5ui-ux-designwebdesign_1webdesignwoocommercewordpress-cms

WooCommerce maatwerk

Om een webshop uniek te maken is een op maat gemaakt ontwerp de juiste manier om je te onderscheiden. Dreamlab maakt WooCommerce webshops op maat.

WooCommerce onderhoud

Wij dragen volledige technische zorg met onze WooCommerce onderhoud oplossingen. Zo hou jij je focus op de omzet en blijft je shop veilig en snel.

WooCommerce verzending

Bij een webshop hoort verzending. Wij koppelen WooCommerce met PostNL, DHL, UPS en ook DPD. Zo komen de pakketten op de juiste tijd en plaats aan.

WooCommerce thema's

Een thema is de ideale manier om voordelig en snel een webshop te starten. Wij installeren en richten thema’s professioneel in. Snel online is snel verkopen.

WooCommerce betaalsystemen

WooCommerce heeft de meest gebruikte betaalsystemen beschikbaar. Bijvoorbeeld iDeal, PayPal of Creditcard. Wij zorgen dat iedereen kan afrekenen.

WooCommerce meertalig

Voor WooCommerce hebben wij een professionele vertaalmodule. We installeren en integreren deze voor eenvoudige verkoop in een ander land of een andere taal.
Webdesign wordpress website solution-professor1

WooCommerce = veelzijdig

Wij werken al een aantal jaren met WooCommerce vanwege zijn functionaliteit en vermogen om het systeem aan te passen aan de wensen van onze klanten. We adviseren een webshop met WooCommerce vanwege eenvoudig beheer en dus gebruikersgemak. Iedereen kan met een beetje uitleg zijn WordPress webshop zelf bijhouden waardoor hoge support kosten achterwege blijven. Een product wijzigen, een afbeelding toevoegen of de voorraad aanpassen is makkelijk en snel en daar houden we van.

WordPress WooCommerce Webdesign Digital Graphics

Unieke design mogelijkheden

Uw WooCommerce webshop kan volledig in een eigen design worden gestoken. Dreamlab ontwerpt namelijk ook! Ons webdesign is dan volledig op maat. Webwinkels met een uniek design kunnen zich makkelijker onderscheiden en een unieke winkel ervaring bieden. Vraag naar de mogelijkheden voor jouw webwinkel.

WordPress website webdesign Super prof

WooCommerce = snel

Omdat WooCommerce webshops lichtgewicht gebouwd zijn hebben ze geen zware servers nodig en vertragen ze de winkel niet. Er is niet direct de behoefte aan caching oplossingen. Als het sneller moet kan er altijd gebruik gemaakt worden van caching met Varnish en CDN oplossingen. Je webshop is dan supersnel en vele bezoekers geen probleem. Wij richten je server (VPS) zo in dat deze geen belemmering is voor een snelle verkoop.

overleg projectmanagement WordPress WooCommerce Webdesign

WooCommerce training & uitleg

Heb je meer informatie nodig over hoe je de webwinkel kan onderhouden met WooCommerce? Wij geven training en uitleg over het systeem. Persoonlijk of voor meerdere webmasters, dat maakt niet uit. Wij geven uitleg over bijvoorbeeld: SEO toepassen in je webshop, wijzigen van product informatie of het bijhouden van een blog in de webshop. Vraag naar de mogelijkheden via 072 711 36 81 of mail voor informatie.

Stop met dromen, neem contact op!

Deel je ideeën voor jouw website, WooCommerce of design project met ons.
Contact opnemen kost je niets!