Wij zijn al 20 jaar hét WordPress bureau voor websites en webwinkels. Ons specialisme? WordPress maatwerk voor bedrijven en organisaties.

WordPress bureau voor websites die scoren!

Alleen een ervaren WordPress bureau zal een website maken die voor je werkt. Als specialist zullen wij je in de juiste stappen helpen om precies dat te realiseren. Jouw wensen en behoeften zetten wij om in een duidelijke strategie en realiseren een website die zich onderscheid. Dus wil jij een website laten maken? Kies dan voor Dreamlab als je WordPress bureau.

Als bureau zijn wij verantwoordelijk voor het bedenken, bouwen en het verzorgen van je website. Met onze kennis en ervaring zorgen wij er voor dat een website ook echt je doelen haalt. Bezoeken, worden omgezet in conversies. Of het nu gaat om contact opnemen, iets verkopen of een prijsopgave vragen. Met ons als WordPress bureau zal de conversie verbeteren.

Wat doen wij als WordPress bureau voor jouw bedrijf:

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-woocommerce-specialist-ecommerce-webshop-groei-webdesign

Alle elementen voor succesvolle projecten

Wij leveren de juiste combinatie van verkoop en marketing, doelgericht gericht design en leveren veilige en snelle code.

Met onze kennis kunnen we projecten van A tot Z realiseren.

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-specialist-woocoommerce-webdesign-wordpress-development

Al 20 + jaar ervaren WordPress bureau

Met deze ervaring bouwen we maatwerk WordPress websites en maken we custom plugins. Ook API koppelingen en overige slimme features zijn voor ons geen probleem. Wij gaan verder dan de meeste bureaus.

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-woocommerce-specialist-webshop-support-onderhoud-UX-Contact

Jij krijgt onze volle aandacht en snelle support

Elke website is welkom in ons WordPress bureau. Wij leveren support, onderhoud en geoptimaliseerde hosting.
Wij maken WordPress websites snel, veilig en leveren support. We bedienen op dit moment zo’n 180+ klanten, groot en klein.

WordPress bureau?
Wij zijn je team!

Met onze specialisten is geen website te lastig. Daag ons uit!

Website laten maken door een WordPress bureau

Wij noemen ons niet zomaar een ervaren WordPress bureau. Wij gebruiken WordPress al vanaf de oprichting in 2004. In de loop der jaren hebben wij ons eigen theme ontwikkeld. Gericht op snelheid, eenvoudig beheer en natuurlijk SEO vriendelijk. Al onze nieuwe WordPress websites worden op dit framework uitgewerkt en zo profiteer je dus direct van een ervaren bureau.

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-specialist-woocoommerce-webdesign-wordpress-development

Maatwerk theme

Onze WordPress specialisten hebben het zo opgezet dat iedereen er snel mee aan de slag kan. Dus snel een Blog aanmaken, even een landingspagina opzetten of een aanpassing in de navigatie? En dat in een aantrekkelijke lay-out? Daarvoor hebben we een systeem waarmee dat in minuten staat. Blokken bouwen, opslaan en hergebruiken… zo makkelijk is het inrichten van een website! Een training in ons systeem geeft elk team de nodige informatie voor het inrichten van de website. Zo word je zelf ook een WordPress specialist en ben je niet afhankelijk van externe hulp om snel iets aan te passen in je website.

Waarom wij al bureau WordPress gebruiken

WordPress is het populairste open source CMS ter wereld. WordPress websites zijn tot in  detail te beheren. Ook sluiten vele externe softwarepakketten hierop aan. Die leveren dan zelf een module voor koppelingen. En dat scheelt tijd en geld. Maar als het er niet is, kunnen we dat op maat maken. Als WordPress bureau maken wij dagelijks nieuwe functionaliteiten voor WordPress.

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-WooCommerce-pagespeed-google-performance-snelheid-server

Wat zijn de voordelen van een WordPress bureau?

 • We kennen het systeem van binnen en buiten.
 • We kunnen makkeljk uitbreiden en koppelen met API’s
 • Wij kunnen je echt met alles helpen als je er niet uit komt
 • Wij maken alles met WordPress: website, webshop, Intranet, B2B portal

Meerwaarde van een WordPress bureau?

Een ervaren WordPress team zorgt voor de juiste aanpak bij de start van je project. Een ervaren WordPress Bureau wil tot de kern komen. Wij stellen je vragen waar je zelf nog niet over na had gedacht. Wij weten en vertellen je als WordPress bureau over nieuwe functionaliteiten en trends. We denken mee vanuit design, techniek en verkoop. De brede kijk op het project alleen al is waardevol.

woocommerce-webshop-subscriptions-abonnementen-sportvoeding-fitmeals-1

Een goed WordPress bureau zorgt door ervaring dat er verkeerde keuzes worden gemaakt. Hiermee onderscheiden we ons van een bureau of freelancer die minder ervaring en een klein team heeft.

Wij bieden je een gespecialiseerd en gedreven team die ook de continuïteit biedt. Als de website onderdeel is van sales, communicatie en marketing team. Wil je dat wij als Dreamlab, meewerken aan groei, mee denken over slimme features en problemen voorkomen.

Wij zorgen voor jouw WordPress website alsof het onze is!

Hulp nodig bij een WordPress project?

Wil jij een professionele website laten ontwikkelen? Een moderne, goed werkende website met een uitstekend design? Die website die bezoekers overtuigt om met jouw bedrijf samen te werken? Wij maken van jouw een unieke online experience en zetten jouw bezoekers om in klanten. Ons WordPress team zet je bedrijf op de kaart.

WordPress bureau voor resultaat

Wij zorgen voor de juiste chemie!

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-diensten_google_shopping@2x

Websites die ook converteren

Knoppen, CTA’s en conversie verhogende elementen hebben onze aandacht. Met ons design maken we websites conversie geoptimaliseerd. 

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-diensten-development-api_koppelingen@2x

Automatisering, software of app’s

Met onze WordPress backend specialisten zorgen we voor een naadloze koppeling voor optimale verwerking van data en maximale automatisering. 

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-diensten_SEA@2x

Groeien met je WordPress website

Of je verder wilt met vindbaarheid, Ads campagnes, TagManager, snelheid of mobiele optimalisatie. Welke groei je ook wilt met je website, we zetten graag onze kennis en ervaring in.

Ons DNA…
is WordPress

Custom WordPress API’s
Geoptimaliseerde WordPress hosting
Ervaren WordPress bureau

Webdesign-woocommerce-specialist-conversie-optimalisatie-UX-Contact

Dreamlab, het WordPress bureau uit Alkmaar

Het WordPress bureau van Nederland vind je in het Noord-Hollandse Alkmaar. Wij vertellen je graag alles over WordPress en de mogelijkheden voor jouw website. Een afspraak is snel gemaakt. Kom je langs op ons kantoor in Alkmaar? Of plan je liever een online meeting in? We spreken graag verder over je wensen en ideeën om zo de beste WordPress website voor jouw bedrijf te realiseren.

Wat bespreken we:

 • Wat zijn je doelen en wensen voor je website?
 • Wat zijn de diensten of producten en unieke eigenschappen van je bedrijf?
 • Is er momenteel al een website? En wat zou je daar aan willen verbeteren?
 • Heb je voorbeelden van websites die aanspreken?
Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-webdesign-ux-ui-woocommerce-specialist

Bureau voor webdesign

Naast programmeren via onze WordPress developers, kunnen wij ook mooie websites ontwerpen. In ons bureau hebben we UI en UX expertise in huis. In combinatie met developers maken we de WordPress website waar jij van droomt. We ontwerpen alle pagina layouts die jij wilt zien. Op alle schermresoluties (mobile, tablet en desktop). Dat doen we met aandacht voor jouw huisstijl en alles op het gebied van branding en communicatie. Onze WordPress websites werken goed op alle devices, zijn gebruiksvriendelijk, behalen doelen en geven de juiste online ervaring.

Zo pakken we dat aan:

Een website laten maken door een WordPress bureau?

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-diensten_Conversie_optimalisatie@2x

1. Kick-off meeting

We gaan met je in gesprek om het bedrijf en de mensen beter te leren kennen, we inventariseren de wensen en geven advies. Wij stellen ons voor en vertellen uitgebreid over wat we kunnen betekenen in het project. Een duidelijk plan van aanpak wordt geleverd.

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-diensten_Marketing_automation@2x

2. Strategie

Geen website zonder strategie en doel(en). Of deze nu bestaan uit meer bezoekers of betere marketing mogelijkheden… wij zorgen voor een aanpak en strategie die ook meetbaar is na oplevering. Met onze kennis en ervaring maken wij onze WordPress websites, altijd ontworpen en gebouwd op die strategie en gericht op het halen van doelen.

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-diensten-design-branding@2x

3. Design

Met het voorbeeld van de kickoff en de doelen voor de website kunnen onze webdesigners aan de slag met een uniek ontwerp. Met onze visie en kennis op het gebied van branding, conversie en communicatie heeft ons design ook inhoud en is meer dan alleen mooi. De brandguide wordt gehandhaafd of zelfs vernieuwd als dat mag. Een mooie nieuwe WordPress website is het resultaat. Met online feedback tools kan je op het design prototype de feedback achterlaten die wij dan netjes verwerken. Wel zo makkelijk!

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-diensten-design-webdesign@2x

4. Frontend Development

Nadat alle ontwerpen succesvol zijn uitgewerkt gaan onze developers aan de slag om de layouts op alle devices pixel-perfect uit te werken. Met slimme en efficiënte online tools plaatsen we en verwerken we de feedback uit de review rondes.

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-diensten-development-websites@2x

5. Backend Development

Zijn er nog API koppelingen of speciale functies die we in de site verwerken? Dan gaan onze Backend developers met hun code-skills werken aan die oplossing. Deze fase maakt de automatisering die ervoor zorgt dat foutmarges verkleinen en menselijke handeling geminimaliseerd wordt. En dat scheelt tijd.

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-diesnten-design-ux-ui@2x

6. Inrichting

Alle instellingen, het aanmaken van navigatie, de SEO settings en dan nog alle plugins instellen. Er is veel om op te letten en het kan beter wel in 1 keer goed!  Wij pakken de basis op en zetten zo alle systemen goed op zodat de content snel en goed kan worden geplaatst.

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-diensten_Email_marketing@2x

7. Content

En dan het toevoegen van alle content. Dit neemt meestal het grootste deel van een nieuwe website in beslag! Ook hier werken we samen op een georganiseerde manier. Met de nieuwe look, de scherpe content en alle foto’s even helder, zal de nieuwe website in de smaak vallen bij elke bezoeker.

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-diensten-development-webshops@2x

8. Livegang

Na een succesvolle ontwikkeling gaan we de website installeren op zijn live omgeving. Met een soepele migratie met minimale downtime! En na live gang houden wij alles in de gaten en lossen problemen op die mogelijk nog de kop opsteken.

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-diensten_SEO@2x

9. Groeien en doorontwikkelen

Elke website heeft een doel. Dus laten we die halen! Met onze marketing specialisten kunnen we gaan meten en doorontwikkeling realiseren. Denk hierbij aan A/B testing, Google Ads campagnes en e-mail marketing. Maar ook SEO en nieuwe features behoren tot een mooie set aan groeimogelijkheden.

Is een website duurder bij een ervaren WordPress bureau?

Het grootste voordeel haal je uit de ervaring! Verder zal de prijs voor een WordPress website die je laat ontwikkelen door een WordPress bureau variëren op basis van de invulling van het project. Een kort webdesign proces zal voordeliger worden opgepakt dan een uitgebreid design. Meer maatwerk om te programmeren? Ook dan zal het bedrag oplopen. Maar een indicatie kunnen we wel geven. Een website door een ervaren WordPress bureau realiseren wij vanaf 5000 euro.

Veelgestelde vragen

 • WordPress bureaus werken met content management systeem WordPress voor al hun websites. Zo’n bureau werkt vaak alleen met WordPress en niet met andere systemen. Een duidelijke focus geeft aan dat de kennis van het systeem op orde is. Een professionele WordPress specialist kent de mogelijkheden van WordPress en weet welke tools ingezet kunnen worden om jouw website stabiel te verbeteren. Zo zal een goed WordPress bureau altijd proberen eigen code te schrijven en plugins te minimaliseren. Het uitbreiden van het CMS met custom code, volledig op maat is een van de belangrijkste taken van een WP specialist.

 • Een echte WordPress specialist is te herkennen aan zijn ervaring en de projecten die zij hebben gemaakt. Het is vaak een team dat met meerdere disciplines kan helpen. En een echte WordPress specialist kijkt naar het grote geheel. Zoals jouw doelen en het geven van advies over wat je echt nodig hebt en hoe je die doelen kunt halen. Een specialist heeft het nooit over “even een website bouwen” en levert ook diensten die jou support bieden en groei kunnen realiseren. Je herkent ze ook aan het feit dat ze niet met thema’s werken en niet voor alles een plugin installeren. Gekochte thema’s en plugins kunnen goed werken als je weet welke je kan gebruiken. Maar eigen code en maatwerk blijven de beste oplossing.

 • In samenwerking met een echte specialist krijg je aandacht! Er wordt je gevraagd na te denken over de invulling van je website en ze luisteren naar je, geven je advies en feedback. Hebben ze mooie projecten online staan met een goede omschrijving. Of hebben ze vooral veel websites in het portfolio, die allemaal op elkaar lijken? En aandacht kost tijd. En tijd is geld. Dus een website van 1000-2000 euro, dat klinkt leuk maar wat krijg je nu echt?

  Hebben ze aandacht voor je wensen en voor het bedrijf, weten ze je doelen en gaan ze er voor die te halen? Vragen ze om je brand guide en leveren ze nazorg? Of is het “we bouwen je website in 2 weken” en daarna smeren ze je het liefst abonnementen aan met niet meetbare marketing inzet?

 • De beste bureaus zorgen ervoor dat alles op het gebied van het maken van een website door hen wordt verzorgd. Als je een nieuwe auto wilt, vertel je ook alleen wat je aan opties wilt en dan verwacht je een perfecte auto voor jou op maat!
  Zo gaat dat bij een webbureau ook. Je vertelt wat je wilt. Ze helpen met de intake en briefing. Ze maken het ontwerp op basis van jouw input. Ze coderen een website vanaf scratch, de inrichting en de content wordt voor je geplaatst en geoptimaliseerd. En met de oplevering hanteren ze een duidelijk stappenplan dat ervoor zorgt dat de nieuwe site zorgeloos en met minimale downtime online gaat. Ze helpen je naderhand met ondersteuning en onderhoud en zijn er als je ze nodig hebt.

  Een echte professionele WordPress specialist zorgt ervoor dat je met zo min mogelijk inspanning een zo goed mogelijke website krijgt!

 • WordPress is een heel toegankelijk content management systeem. Daarom zijn wij er als WordPress bureau ook zo enthousiast over! Maar als je méér wilt dan de basismogelijkheden, dan is het slim om een ervaren bureau in de arm te nemen. Die kan een complete maatwerk website voor je in elkaar zetten, zodat je maximale online resultaten kunt boeken met je website. Je website voldoet namelijk voor 100 procent aan jouw eisen, wensen en behoeften.

  De WordPress specialisten van Dreamlab bouwen het voor je!

Bekijk