Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-specialist-woocoommerce-webdesign-wordpress-development

Maatwerk WordPress development

Al 20+ jaar actief in WordPress development. In iedere site die wij bouwen, zie je onze skills en ervaring terug. De vaste combinatie van strategie, creatie en technologie krijgt vorm in het eindresultaat. De site is pixel perfect ontwikkeld aan front- en backend. Volledig in de huisstijl en werkend op alle devices. Onze WordPress developers gebruiken moderne technieken en bouwen maatwerk op het door ons ontwikkelde WordPress en WooCommerce framework.

Code? Klopt!

Onze WordPress development services

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-diensten-development-websites@2x

Websites

Een WordPress website, ontworpen en gebouwd op de wensen van onze opdrachtgevers. Wij zorgen voor de juiste doelen, de inrichting en de marketing. Uniek en onderscheidend, werkend op alle devices en vindbaar voor zoekmachines.

Wij maken websites inclusief:

 • Maatwerk WordPress development
 • WordPress onderhoud
 • Hosting & support
 • Doorlopende optimalisatie
Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-diensten-development-webshops@2x

Webshops

In ons digital lab creëeren wij treffende ontwerpen, doelgerichte websites en converterende e-commerce projecten. Onze WooCommerce webshops zijn optimaal ontwikkeld voor conversie, vindbaarheid en marketing.

E-commerce diensten:

 • Maatwerk development WooCommerce
 • Support en onderhoud
 • Snelle hosting oplossingen
 • Optimalisatie en monitoring
Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-diensten-development-api_koppelingen@2x

API Koppelingen

Met een WooCommerce API koppeling zorgen wij voor gestroomlijnde automatisering. Dat levert voordeel op in de vorm van: minder handeling, snellere synchronisatie en correct inzicht in data door backend development.

Wij maken API koppelingen voor:

 • ERP & Kassa systemen
 • Custom API development
 • Fulfillment koppelingen
 • WooCommerce specifieke API

First, solve
the problem.
Then, write code!

Never miss your target

Development vanuit strategie

Als het ontwerp en de strategie klaar is gaan we bouwen aan je website, webshop of webapplicatie. Het tijd om deze ideeën tot leven te brengen. Dat is waar WordPress development om de hoek komt kijken. onze developers werken jouw project uit in een custom framework met open source code. Backend en front-end, werkend op mobiele telefoon, desktop en ook tablet. Met alle disciplines onder één dak, kunnen we snel en efficiënt werken.

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-woocommerce-specialist-ecommerce-webshop-groei-webdesign

WordPress Development, de code voor succes

Wij gebruiken hét meest gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS) ter wereld: WordPress! Hiermee kan je websites, webshops of web-app zelf beheren. Ook bestaande software of webapplicaties kunnen we integreren met een nieuwe project.

Ondersteuning waar je op kunt rekenen

Naast het bouwen van jouw project, bieden we alles op het gebied van hosting, onderhoud en support. We staan altijd voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw platform optimaal blijft presteren.

Samen maken we jouw digitale droom werkelijkheid!


woocommerce-webshop-e-commerce-mobile-first-subscriptions-fitmeals

Neem contact op voor WordPress development

Wil je een solide website laten ontwikkelen? Bel dan vandaag nog naar Dreamlab via 072 711 36 81. Je kunt ons ook een e-mail sturen via info@dreamlab.nl. Onze developers gaan graag voor je aan de slag met het maken van een kwalitatieve website of webshop. Kies ook voor het beste WordPress development en kies voor Dreamlab!

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-diensten_Conversie_optimalisatie@2x

Solide WordPress development

Welke vorm van WordPress development je ook zoekt wij zijn de WordPress specialist die jou kan helpen. Al onze projecten maken we vanuit ons lab in Alkmaar. We zijn zeer goed bereikbaar en houden van persoonlijk contact. Dus bespreken we graag face-to-face jouw wensen voor het project en kan je bij ons de WordPress website laten maken die aan jouw wensen voldoet. Neem dus vrijblijvend contact met ons op over WordPress development, optimalisatie en alle andere WordPress development gerelateerde vragen.

FAQ WordPress development

 • WordPress development wordt gebruikt voor websites in WordPress, het populairste CMS ter wereld. Een specialist is gespecialiseerd in WordPress. Met zijn specifieke kennis van WordPres kan de developer sneller en efficiënter aanpassingen maken met custom development. Zo is de ervaren developer in staat WordPress development uit te voeren om jouw website te voorzien van nieuwe functies en slimme koppelingen. Het bespaart een hoop tijd en eventuele fouten als je een bureau inschakelt wat ervaren is in WordPress.

 • WordPress expert die front of backend development uitvoeren moeten een passie voor programmeren hebben plus veel weten van het WordPress CMS. In de programmeertalen is kennis van JavaScript, PHP, HTML, CSS, JS-frameworks en SQL essentieel om een perfecte WordPress website te ontwikkelen. Daarnaast is kennis van responsive design framework, WordPress API en de zaken om op te letter voor veiligheid van groot belang. Goed WordPress development is een vak apart!

 • WordPress is gratis te gebruiken en je kan je eigen content management systeem beheren. Dat is ook gelijk de reden waarom wij het inzetten. Indien je een professionele website wilt en het optimale uit je online presentatie wilt halen, is het slim om WordPress development door een ervaren WordPress developer te laten realiseren. Dreamlab maakt je website op maat en regelt alles op het gebied van security, licht gewicht code, minimale plugins en slimme koppelingen. Moet je website conversie opleveren en is het een volwaardig kanaal van je (online) marketing strategie. Kies dan voor een WordPress developer.


Bekijk