VormgevingbrandingAsset 2Asset 3Asset 4FF_appenAsset 5ui-ux-designwebdesign_1webdesignwoocommercewordpress-cms

WordPress onderhoud

WordPress heeft altijd onderhoud nodig.
Wij voeren het onderhoud en de updates uit op WordPress,
de plugins, themes en de server.

WordPress website webdesign Setting prof 3

Waarom onderhoud?

WordPress is een systeem waarmee jij eenvoudig een website kunt beheren. Dat systeem wordt regelmatig bijgewerkt om de veiligheid, stabiliteit, functionaliteit en snelheid te verbeteren. Deze verbeteringen zijn vaak ook noodzaak. Er wordt een “lek” gedicht zodat kwaadwillende geen kwaad kunnen doen. Ook plugins hebben om die zelfde reden aandacht nodig. We gebruiken plugins om extra functies aan websites toe te voegen. Denk aan de SEO of de vertaal optie.

Pros cons WordPress WooCommerce Webdesign

Onderhoud? Kan ik dat niet zelf?

Updaten van WordPress lijkt simpel. Maar de gevolgen kunnen groter zijn dan verwacht. Bij elke update is een backup noodzakelijk. Het maken van een backup van de bestanden en database is iets waarbij je beter kan weten wat je doet. Plugins bijvoorbeeld, worden gemaakt voor een bepaalde WordPress versie, krijgt de ene een update dan kan het zijn dat de andere niet meer werkt. En dan? Wij zorgen dat het onderhoud goed wordt uitgevoerd. En mochten wij het fout doen, dan lossen wij het op.

WordPress website webdesign Megafoon prof 2

WordPress onderhoud is belangrijk

WordPress onderhoud is belangrijk. Het zorgt voor een beter, stabieler en veiliger systeem. Het niet bijhouden van WordPress levert uiteindelijk een gehackte website op met alle gevolgen van dien. WordPress onderhoud is veelomvattend. Het systeem wordt namelijk elke maand wel een keer bijgewerkt. De ene keer is dat om een functie er bij te zetten, de andere keer is het een aanpassing in de beveiliging.

Client service WordPress WooCommerce Webdesign

Ben je in staat WordPress onderhoud uit te voeren?

Iedereen die zich met WordPress bezig houd moet zich afvragen wat zijn rol is in het geheel. Dus vraag jezelf, ben ik wel de geschikt om het WordPress onderhoud te beheren? Heb je kennis van MySQL databases, ken je PHP en snap je wat een 500 server error inhoud. Is je FTP verbinding wel veilig en wat doe je als er wel een brute-force of hack heeft plaatsgevonden? Hou je je niet veel liever bezig met het schrijven van pagina’s, het beheren van bestellingen en het plaatsen van blog berichten?

WordPress onderhoud uitbesteden, een zorgeloze oplossing

Voor elk bedrijf wat zich niet wil bezighouden met het technische deel van WordPress hebben wij de oplossing. Het volledig uit handen nemen van WordPress onderhoud.

Onze jarenlange ervaring met WordPress heeft er toe geleid dat wij in staat zijn om websites volledig “managed” aan te kunnen bieden. Dit is een belangrijk verschil met standaard hosting. Een standaard hosting partij zal zich niet bemoeien met de website die op hun server wordt geplaatst. Alleen als hij problemen veroorzaakt wordt het waarschijnlijk offline gehaald. Maar als er na een update iets fout is gegaan zullen ze niet snel of helemaal niet helpen. De site is niet door hun gebouwd, heb je zelf in beheer en daarmee klaar.

Had je maar op je wachtwoorden moeten letten, had je maar de updates en backups moeten doen.
Wij geven de optie om dat volledig te managen.

Stop met dromen, neem contact op!

Deel je ideeën voor jouw website, WooCommerce of design project met ons.
Contact opnemen kost je niets!