WordPress specialist Dreamlab is 20+ jaar bezig met het ontwikkelen van WordPress websites en webwinkels. Wij maken maatwerk WordPress websites voor bedrijven en organisaties.

WordPress website laten maken door een specialist

Wil jij een professionele WordPress website laten maken? Als specialist kunnen wij je in de juiste stappen helpen. We gaan met jouw wensen en behoeften een strategie uitzetten. Met die strategie zetten we een mooie, functionerende en converterende website op.

Dat doen we met een webdesign op maat. En niet alleen om mooie sites te maken. We zorgen er ook voor dat mensen die de website bezoeken, worden overgehaald om contact op te nemen, iets te kopen of een prijsopgave te vragen. De combinatie van een duidelijke strategie, het strakke webdesign en de pixel-perfect code in WordPress zal de conversie verbeteren. Onze WordPress specialisten zetten jouw vraag om in een project waarmee je digitale en online doelen gehaald worden.

Kies je voor Dreamlab als WordPress specialist dan kun je rekenen op:

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-woocommerce-specialist-ecommerce-webshop-groei-webdesign

Alle elementen voor WordPress projecten in huis

Wij leveren de juiste combinatie van commercieel inzicht, modern en doelgericht gericht design en leveren keurige code.

Met onze kennis van Google en online-marketing kunnen we projecten van A tot Z realiseren.

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-specialist-woocoommerce-webdesign-wordpress-development

WordPress specialist van Nederland

We hebben met onze ervaring al veel gemaakt en gezien. Met deze ervaring bouwen we succesvolle websites of maken we custom plugins. API koppelingen en overige slimme features zijn voor ons geen probleem. WordPress zit in ons DNA en straks ook in die van jou!

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-woocommerce-specialist-webshop-support-onderhoud-UX-Contact

Persoonlijke aandacht met onze WordPress Support

Jouw WordPress website is bij ons in goede handen. Wij leveren support, onderhoud en geoptimaliseerde hosting.
Websites blijven daarmee snel, veilig en ondersteund. Zo bedienen we op dit moment zo’n 180+ klanten, groot en klein.

No talk…
all action!

20+ jaar WordPress specialist
Werken vanuit strategie en doelen
Vele tevreden klanten
Maatwerk code uit eigen huis

Website laten maken door een WordPress specialist

Laat je website maken door een echte WordPress specialist. Wij gebruiken WordPress al vanaf de oprichting in 2004. Onze WordPress specialisten hebben een eigen framework ontwikkeld wat gericht is op snelheid, makkelijk te beheren en een zoekmachine (SEO) geoptimaliseerd. Deze basis van al onze nieuwe WordPress websites wordt gebruikt om het webdesign en alle functionaliteiten in te verwerken die aansluiten op jouw wensen.

Er zit in ons framework niets in wat er niet in hoort. Wij hanteren een duidelijke en gefaseerde werkwijze om tot een geweldig eindresultaat te komen. Zo wordt ons design traject opgedeeld in duidelijke feedback en review momenten, en zo ook tijdens de ontwikkeling. Voor alles live gaat, testen en monitoren we de WordPress website uitvoerig met elkaar. Zo zorgen we ervoor dat de website optimaal werkt voor het online gaat.

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-specialist-woocoommerce-webdesign-wordpress-development

Onze WordPress specialisten hebben het zo opgezet dat iedereen er snel mee aan de slag kan. Dus snel een Blog aanmaken, even een landingspagina opzetten of een aanpassing in de navigatie? En dat in een aantrekkelijke lay-out? Daarvoor hebben we een systeem waarmee dat in minuten staat. Blokken bouwen, opslaan en hergebruiken… zo makkelijk is het inrichten van een website! Een training in ons systeem geeft elk team de nodige informatie voor het inrichten van de website. Zo word je zelf ook een WordPress specialist en ben je niet afhankelijk van externe hulp om snel iets aan te passen in je website.

Met ons WordPress maatwerk thema en de strakke beveiligingsoplossingen voorkomen we hacks en houden we sites veilig. En als er iets is dan kunnen we je razendsnel helpen.

Waarom gebruiken wij WordPress

WordPress is het populairste open source content management systeem ter wereld. WordPress websites zijn zelf te beheren via desktop, tablet en smartphone. Een WordPress specialist zoals Dreamlab kan de software verbeteren en aanpassen. Ook sluiten vele externe softwarepakketten hierop aan. Die leveren dan zelf een module voor koppelingen. En dat scheelt tijd en geld. Maar als het er niet is, kunnen we dat op maat maken. De WordPress specialisten van Dreamlab maken dagelijks nieuwe functionaliteiten voor WordPress. Het geeft ons de vrijheid om alles qua design en code te kunnen maken.

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-WooCommerce-pagespeed-google-performance-snelheid-server

Wat zijn de voordelen van WordPress?

 • Het systeem van WordPress is voor ons makkelijk uit te breiden en te koppelen
 • WordPress websites scoren goed in Google vindbaarheid
 • Je site uitbreiden met nieuwe functies is vaak snel een voordelig te doen via plugins
 • Het systeem is krachtig maar ook eenvoudig in beheer
 • De mogelijkheden zijn eindeloos. Site, webshop, Intranet, B2B… je kan het met WordPress maken.

Wat is de meerwaarde van een WordPress specialist?

Een ervaren en WordPress team specialisten zorgt voor de juiste aanpak bij de start van je project. Dat kan een hoop geld schelen! Een ervaren WordPress Bureau vraagt door tijdens een eerste meeting om zo tot de kern van je project te komen. Een echte specialist stelt ook vragen waar je zelf nog niet over na had gedacht en brengt zo wellicht een interessante kijk op je brand en design. Maar ook zal een specialist nieuwe functionaliteiten en trends vertellen. Vanuit commercieel oogpunt denken wij als WordPress specialist ook mee. Een online project heeft nu eenmaal ook een commercieel doel. Tevens zal een ervaren partij ook kennis hebben op het gebied van marketing, onderhoud, design en codering.

woocommerce-webshop-subscriptions-abonnementen-sportvoeding-fitmeals-1

Een team specialisten dus, die door ervaring voorkomen dat er verkeerde keuzes worden gemaakt. Hiermee onderscheidt een WordPress specialist van een bureau of freelancer die minder ervaring heeft en een kleiner team.
Wij bieden met ons in WordPress gespecialiseerde team ook de continuïteit die bedrijven nodig hebben als de website een onderdeel is van hun sales, communicatie en marketing team. Wij als Dreamlab, specialist, helpen je, werken mee aan jouw groei, denken mee over slimme features en voorkomen gedoe. Wij zorgen voor jouw WordPress website alsof het onze is!

Hulp nodig bij jouw WordPress website?

Wil jij een professionele website laten maken? Laat dat maar aan ons over. We gieten jouw wensen en behoeften op een strakke, goed werkende website met een uitstekend design. Maar nog belangrijker: jouw design is niet alleen door een ringetje te halen, het haalt bezoekers over om met jouw bedrijf in zee te gaan. Het is jouw unieke visitekaartje en zet jouw bezoekers meteen op scherp. Onze specialisten bijten zich vast in jouw vraag en zetten jouw bedrijf op de kaart. Zo kun je echt voor de dag komen met jouw WordPress website en komt deze aan niets te kort.

WordPress specialist nodig?

Kies voor Dreamlab!

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-diensten_google_shopping@2x

Websites die ook converteren

Knoppen, CTA’s en conversie verhogende elementen hebben onze aandacht. Met ons design maken we websites conversie geoptimaliseerd. 

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-diensten-development-api_koppelingen@2x

Automatisering, software of app’s

Met onze WordPress backend specialisten zorgen we voor een naadloze koppeling voor optimale verwerking van data en maximale automatisering. 

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-diensten_SEA@2x

Groeien met je WordPress website

Of je verder wilt met vindbaarheid, Ads campagnes, TagManager, snelheid of mobiele optimalisatie. Welke groei je ook wilt met je website, we zetten graag onze kennis en ervaring in.

Onze aanpak
in WordPress?

Maatwerk WordPress ontwikkeling
WordPress geoptimaliseerde hosting
Pixel perfect design

Webdesign-woocommerce-specialist-conversie-optimalisatie-UX-Contact

Dreamlab, dé WordPress specialist uit Alkmaar

De WordPress specialist van Nederland vind je in het Noord-Hollandse Alkmaar. Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden voor jouw WordPress website. Een afspraak is snel gemaakt. Kom je langs op ons kantoor in Alkmaar? Of plan je liever een bel afspraak of online meeting in?
We spreken graag verder over je wensen en ideeën om zo de ideale WordPress website voor je te realiseren.

Wat bespreken we o.a.:

 • Wat zijn je doelen voor de nieuwe website?
 • Wat zijn de diensten en unieke eigenschappen van je bedrijf?
 • Is er momenteel al een website? En wat zou je daar aan willen verbeteren?
 • Welke webdesign voorbeelden heb je?
Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-webdesign-ux-ui-woocommerce-specialist

Specialist in webdesign

Wij maken ook webdesign voor websites. Naast de programmeurs, de WordPress developers, hebben wij ook webdesign, UI en UX specialisten in huis. Door de nauwe samenwerking met de programmeurs kunnen we de WordPress website ontwerpen en bouwen die jij voor ogen hebt. Zo maken we een design voor alle pagina layouts die jij wilt zien en op alle schermresoluties (mobile, tablet en desktop) indien gewenst. Daarbij is er altijd aandacht en kennis voor alles op het gebied van branding en communicatie. WordPress websites van Dreamlab zien er goed uit op alle devices, zijn gebruiksvriendelijk, behalen doelen en zijn gericht op conversie en verkoop.

Zo pakken we dat aan:

Een website laten maken door een WordPress specialist?

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-diensten_Conversie_optimalisatie@2x

Kick-off meeting

We gaan met je in gesprek om het bedrijf en de mensen beter te leren kennen, we inventariseren de wensen en geven advies. Wij stellen ons voor en vertellen uitgebreid over wat we kunnen betekenen in het project. Een duidelijk plan van aanpak wordt geleverd.

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-diensten_Marketing_automation@2x

Strategie

Geen website zonder strategie en doel(en). Of deze nu bestaan uit meer bezoekers of betere marketing mogelijkheden… wij zorgen voor een aanpak en strategie die ook meetbaar is na oplevering. Met onze kennis en ervaring maken wij onze WordPress websites, altijd ontworpen en gebouwd op die strategie en gericht op het halen van doelen.

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-diensten-design-branding@2x

Design

Met het voorbeeld van de kickoff en de doelen voor de website kunnen onze webdesigners aan de slag met een uniek ontwerp. Met onze visie en kennis op het gebied van branding, conversie en communicatie heeft ons design ook inhoud en is meer dan alleen mooi. De brandguide wordt gehandhaafd of zelfs vernieuwd als dat mag. Een mooie nieuwe WordPress website is het resultaat. Met online feedback tools kan je op het design prototype de feedback achterlaten die wij dan netjes verwerken. Wel zo makkelijk!

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-diensten-design-webdesign@2x

Frontend Development

Nadat alle ontwerpen succesvol zijn uitgewerkt gaan onze developers aan de slag om de layouts op alle devices pixel-perfect uit te werken. Met slimme en efficiënte online tools plaatsen we en verwerken we de feedback uit de review rondes.

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-diensten-development-websites@2x

Backend Development

Zijn er nog API koppelingen of speciale functies die we in de site verwerken? Dan gaan onze Backend developers met hun code-skills werken aan die oplossing. Deze fase maakt de automatisering die ervoor zorgt dat foutmarges verkleinen en menselijke handeling geminimaliseerd wordt. En dat scheelt tijd.

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-diesnten-design-ux-ui@2x

Inrichting

Alle instellingen, het aanmaken van navigatie, de SEO settings en dan nog alle plugins instellen. Er is veel om op te letten en het kan beter wel in 1 keer goed!  Wij pakken de basis op en zetten zo alle systemen goed op zodat de content snel en goed kan worden geplaatst.

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-diensten_Email_marketing@2x

Content

En dan het toevoegen van alle content. Dit neemt meestal het grootste deel van een nieuwe website in beslag! Ook hier werken we samen op een georganiseerde manier. Met de nieuwe look, de scherpe content en alle foto’s even helder, zal de nieuwe website in de smaak vallen bij elke bezoeker.

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-diensten-development-webshops@2x

Livegang

Na een succesvolle ontwikkeling gaan we de website installeren op zijn live omgeving. Met een soepele migratie met minimale downtime! En na live gang houden wij alles in de gaten en lossen problemen op die mogelijk nog de kop opsteken.

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-diensten_SEO@2x

Groeien en doorontwikkelen

Elke website heeft een doel. Dus laten we die halen! Met onze marketing specialisten kunnen we gaan meten en doorontwikkeling realiseren. Denk hierbij aan A/B testing, Google Ads campagnes en e-mail marketing. Maar ook SEO en nieuwe features behoren tot een mooie set aan groeimogelijkheden.

Wat zijn de kosten voor een website van een WordPress specialist?

De prijs voor een WordPress website die je laat ontwikkelen door een WordPress specialist kan variëren op basis van de wensen en eisen en de invulling van het project. Zo kan een kort ontwerpproces met weinig layouts ook voordeliger worden opgepakt. En hoe meer functies om te programmeren, hoe duurder dat wordt. Maar we snappen dat een indicatie wel op zijn plaats is. Een WordPress maatwerk website realiseren wij vanaf 7500 euro.

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-woocommerce-webshop-ecommerce-groei-winst

Wat is dat dan een Maatwerk WordPress website?

Maatwerk WordPress websites worden van begin tot eind op jouw wensen afgestemd. Je gehele website wordt dus opgebouwd op basis van jouw strategie en is uniek. Bij een maatwerk website is er de volledige controle over de look-and-feel en functionaliteit van je website. Ook zijn de mogelijkheden voor toekomstige uitbreiding en stabiliteit een goede reden om voor een maatwerk WordPress website te kiezen.

Wordt zelf WordPress specialist!

De website zelf bijhouden is de reden om WordPress in te zetten. Nadat je WordPress website is opgeleverd, geven wij een uitgebreide training.
Hiermee kan men zelf pagina’s, blogs, nieuws, SEO, landing pages, projecten en wijzigingen uitvoeren op zijn WordPress website.
Dat scheelt in snelheid en natuurlijk kosten als je zelf je content beheert. Wil je dat wij als WordPress specialist je website uitvoeren? Dat kan ook!

Veelgestelde vragen

 • WordPress specialisten werken met content management systeem WordPress voor al hun websites. Een echte specialist werkt vaak alleen met WordPress en niet met andere systemen. Een duidelijke focus geeft aan dat de kennis van het systeem op orde is. Een professionele WordPress specialist kent de mogelijkheden van WordPress en weet welke tools ingezet kunnen worden om jouw website stabiel te verbeteren. Zo zal een goed WordPress bureau altijd proberen eigen code te schrijven en plugins te minimaliseren. Het uitbreiden van het CMS met custom code, volledig op maat is een van de belangrijkste taken van een WP specialist.

 • Een echte WordPress specialist is te herkennen aan zijn ervaring en de projecten die zij hebben gemaakt. Het is vaak een team dat met meerdere disciplines kan helpen. En een echte WordPress specialist kijkt naar het grote geheel. Zoals jouw doelen en het geven van advies over wat je echt nodig hebt en hoe je die doelen kunt halen. Een specialist heeft het nooit over “even een website bouwen” en levert ook diensten die jou support bieden en groei kunnen realiseren. Je herkent ze ook aan het feit dat ze niet met thema’s werken en niet voor alles een plugin installeren. Gekochte thema’s en plugins kunnen goed werken als je weet welke je kan gebruiken. Maar eigen code en maatwerk blijven de beste oplossing.

 • In samenwerking met een echte specialist krijg je aandacht! Er wordt je gevraagd na te denken over de invulling van je website en ze luisteren naar je, geven je advies en feedback. Hebben ze mooie projecten online staan met een goede omschrijving. Of hebben ze vooral veel websites in het portfolio, die allemaal op elkaar lijken? En aandacht kost tijd. En tijd is geld. Dus een website van 1000-2000 euro, dat klinkt leuk maar wat krijg je nu echt?

  Hebben ze aandacht voor je wensen en voor het bedrijf, weten ze je doelen en gaan ze er voor die te halen? Vragen ze om je brand guide en leveren ze nazorg? Of is het “we bouwen je website in 2 weken” en daarna smeren ze je het liefst abonnementen aan met niet meetbare marketing inzet?

 • De beste bureaus zorgen ervoor dat alles op het gebied van het maken van een website door hen wordt verzorgd. Als je een nieuwe auto wilt, vertel je ook alleen wat je aan opties wilt en dan verwacht je een perfecte auto voor jou op maat!
  Zo gaat dat bij een webbureau ook. Je vertelt wat je wilt. Ze helpen met de intake en briefing. Ze maken het ontwerp op basis van jouw input. Ze coderen een website vanaf scratch, de inrichting en de content wordt voor je geplaatst en geoptimaliseerd. En met de oplevering hanteren ze een duidelijk stappenplan dat ervoor zorgt dat de nieuwe site zorgeloos en met minimale downtime online gaat. Ze helpen je naderhand met ondersteuning en onderhoud en zijn er als je ze nodig hebt.

  Een echte professionele WordPress specialist zorgt ervoor dat je met zo min mogelijk inspanning een zo goed mogelijke website krijgt!

 • WordPress is een heel toegankelijk content management systeem. Daarom zijn wij er als WordPress specialisten ook zo enthousiast over! Maar als je méér wilt dan de basismogelijkheden, dan is het slim om een specialist in de arm te nemen. Die kan een complete maatwerk website voor je in elkaar zetten, zodat je maximale online resultaten kunt boeken met je website. Je website voldoet namelijk voor 100 procent aan jouw eisen, wensen en behoeften.

  De WordPress specialisten van Dreamlab bouwen het voor je!

Bekijk