VormgevingbrandingAsset 2Asset 3Asset 4FF_appenAsset 5ui-ux-designwebdesign_1webdesignwoocommercewordpress-cms

Een WordPress webshop, het werkt geweldig!

WordPress webshops zijn overzichtelijk, snel en goed vindbaar in Google. Wij adviseren een WordPress webshop wanneer je besluit een webshop te starten. WordPress CMS biedt tal van mogelijkheden en werkt intuitief en eenvoudig. Een WordPress webshop is lichter dan bijvoorbeeld Magento, wat betekent dat je webshop veel snellere laadtijden heeft en minder zware servers (dus minder hosting kosten).

Adaptive layout WordPress WooCommerce Webdesign

WordPress webshops zijn geschikt voor mobiele bezoekers

Daarnaast is het eenvoudiger om responsive design toe te passen. Met die techniek past een WordPress webwinkel zich aan op mobiele telefoons en tablet computers. Zo kunnen ook mobiele klanten eenvoudig winkelen in jouw webshop. Je laat zo geen omzet liggen en bedient een groeiende groep bezoekers. Online bestedingen via mobiele apparaten groeien nog elk jaar.

WordPress website webdesign Cart prof 2

Beginnen met een WordPress webshop iets voor jou?

Wij bieden WordPress webshops voor grote en kleine webwinkeliers. Een webshop is toch vaak maatwerk. Onze professionele webdesigners maken desgewenst een webdesign op maat. Maar we hebben ook een groot aanbod webshop themes waaruit je kunt kiezen. Die zijn voordeliger en sneller op te zetten. Wat je ook kiest, wij maken het passend bij je onderneming. Wil je weten wat een webshop bouwen kost? Vraag dan een offerte aan via ons offerte formulier.

WordPress website webdesign Plan prof 1

Hoe gaan wij te werk bij een WordPress webshop

Wij komen graag in contact om je wensen door te nemen. Daarbij kijken we je doelstellingen voor de webshop en passen daar een plan van aanpak op toe. Wanneer we een klik hebben en een goede invulling voor wat de webshop moet doen gaan we aan de slag om er voor te zorgen dat je zo snel en zo goed mogelijk omzet gaat maken.

hosting tool cms

Service voor jouw webwinkel, jazeker!

Al onze producten houden we in de gaten. Zo kunnen we makkelijk adviseren en bijsturen waar nodig. Het gaat uiteindelijk om een succesvolle shop. Ook voor ons is het belangrijk dat er zoveel mogelijk omzet uit gehaald wordt. We houden dan ook graag contact en geven tips, regelen updates en back-ups als je dat wilt.

Stop met dromen, neem contact op!

Deel je ideeën voor jouw website, WooCommerce of design project met ons.
Contact opnemen kost je niets!