Wil je een WordPress website laten maken? In een wereld waar online aanwezigheid cruciaal is, biedt een WordPress website de flexibiliteit, schaalbaarheid en gebruiksvriendelijkheid die nodig zijn om online doelen te bereiken.

Boek een meeting

WordPress website laten maken?

Dat doe je bij de WordPress specialist. Wij bedenken, ontwerpen, bouwen en onderhouden jouw WordPress website. En als je wilt kunnen we altijd door met het optimaliseren! In ons lab beheersen wij techniek, creativiteit en leveren we je de beste WordPress support. Met WordPress als CMS en conversie als doel zijn wij altijd gericht op het beste online resultaat.

Ons lab heeft ruim 20 jaar ervaring met WordPress en vele WordPress websites gerealiseerd. De samenwerking met onze klanten gaat soms jaren terug en is altijd duurzaam en langdurig. Onze opdrachtgevers vinden onze aanpak helder en doeltreffend efficiënt, creatief en oplossingsgericht. En onze support wordt als zeer adequaat en snel ervaren.

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-specialist-woocoommerce-webdesign-wordpress-development

Waarom kiezen wij voor WordPress?

Als je een website wilt laten maken is WordPress een logische keuze. WordPress is niet zomaar een platform; het is de basis waarop een groot deel van het internet draait.

Hier zijn enkele redenen waarom:

 • Gebruiksgemak: Een WordPress website staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface. Dit betekent dat je, ook zonder technische kennis, je website kunt beheren en bijwerken.
 • Flexibiliteit: Of je nu een blog, een bedrijfswebsite of een online winkel wilt starten, een WordPress website biedt de flexibiliteit om je site te laten groeien en evolueren.
 • Plugins: Met een enorme variëteit in plugins zijn er altijd snel nieuwe functies in te zetten die aansluiten op jouw nieuwe wensen en ideeën.
Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-woocommerce-specialist-wordpress-design-usability-UX–Outline

Professioneel WordPress webdesign

Een professioneel ontwerp is een must als bedrijven een WordPress website laten maken. Een site doet meer dan alleen goed uitzien. Maar een professionele webdesigner zorgt ook voor conversie geoptimaliseerd design. En zorgt ervoor dat je website design:

 • Gebruiksvriendelijk is voor je bezoekers.
 • Geoptimaliseerd is voor zoekmachines, waardoor je beter vindbaar bent.
 • Converteerd zodat ook je doelen behaald worden.
 • Of dat nu meer offerte aanvragen is of meer inschrijvingen van de nieuwsbrief…

Bij Dreamlab kan je een WordPress website laten maken voor o.a.

Corporate Website

Wat onze klanten het meest laten maken is een corporate WordPress website. Tijdens het opzetten van een corporate website kijken we naar de branche en de doelgroep om zo gericht te ontwerpen en slimme functies toe te voegen (vacatures, offerte formulieren, chat functies) om de website voor je bedrijf te laten werken. We verzorgen een moderne en zakelijke presentatie, passend bij de huisstijl.

Werken bij website

Als bedrijf ben je vaak op zoek naar talent. Als bedrijven door ons een WordPress website laten maken met de wens voor Vacatures zorgen wij er voor dat de “Werken bij website” onderdeel is van de strategie. Door een werken bij WordPress website te laten maken worden vacatures in de WordPress website door zoekmachine optimalisatie goed vindbaar op het web. Zo vindt het talent jullie bedrijf!

B2B website

Voor B2B websites kan Dreamlab ook een WordPress website maken. Veel grote bedrijven kiezen ervoor een WordPress website te maken. Wij weten uit ervaring wat er nodig is om een B2B website succcesvol op te zetten. Wij realiseren API integratie met bedrijfs-software, data en business tools, meertaligheid en leveren professionele support middels SLA en Hosting oplossingen.

wordpress-specialist-woocommerce-design-strategie-droom

In het maken van een WordPress website

Bij het ontwikkelen van een WordPress website hanteren wij een gestructureerde en bewezen succesvolle aanpak:

 • Strategie en planning: We beginnen met het begrijpen van je bedrijf, je doelen en je doelgroep.
 • Design: Onze designers creëren een visueel aantrekkelijke en functionele site die aansluit bij je merkidentiteit.
 • Ontwikkeling: Onze ontwikkelaars zetten het design om in een werkende website, met aandacht voor snelheid en veiligheid.
 • Lancering en optimalisatie: Na de lancering blijven we je website optimaliseren voor de beste prestaties.
 • Hosting en support: Na oplevering zetten we de site natuurlijk op professionele web hosting.
 • Snelle servers met onze support zorgt voor ongekende stabiliteit en veiligheid. Zo houden we ook onze andere 200+ klanten “in de lucht”.

Wouter – CEO

Wil jij ook een ervaren en betrokken WordPress expert voor je website?

Bel: 072 711 36 81

Boek een meeting met mij

Wordpress-expert-woocommerce-specialist-webdesign-conversie-seo-hosting-woocommerce-webshop-ecommerce-groei-winst

Waarom kiezen voor ons?

Onze 20 jaar ervaring en WordPress expertise maken ons tot een betrouwbare partner voor het ontwikkelen van je WordPress website. We begrijpen dat elke klant uniek is en bieden maatwerk oplossingen die aansluiten bij je specifieke wensen. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid zorgt ervoor dat je website niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst, blijft presteren. Dus wat voor WordPress website je ook laat maken… wij maken hem succesvol.

Klaar om te beginnen met je nieuwe WordPress website?

“Ben je klaar om de volgende stap te zetten en wil je een WordPress website laten maken die echt resultaat oplevert? Neem dan contact met ons op. Samen zetten we jouw visie om in een online realiteit die je doelgroep aanspreekt en je bedrijf vooruit helpt.”

Bekijk