VormgevingbrandingAsset 2Asset 3Asset 4FF_appenAsset 5ui-ux-designwebdesign_1webdesignwoocommercewordpress-cms

WordPress maatwerk

Een op maat gemaakte website, ontworpen en gebouwd op jouw wensen. We zorgen voor een uniek ontwerp voor je website. Optimaal onderscheidend.

WordPress onderhoud

Volledig ontzorgd met onze WordPress onderhoud oplossingen. Wij verzorgen het technisch beheer van de website, zo heb jij focus op content.

WordPress webshop

WordPress webshop oplossing? Wij realiseren webshops op basis van WooCommerce. Het beheer is eenvoudig, de mogelijkheden professioneel.

WordPress webdesign

Voor communicatiebureaus en ontwerpers die hun webdesign willen laten omzetten in een WordPress thema. Wij zetten je design pixel perfect over.

WordPress hosting

Wij zorgen met onze hosting voor snelle VPS servers, fantastische uptime en onderhoud van systeem en plugins, backups en telefonische support.

WordPress hulp

WordPress hulp is soms noodzakelijk. Maar soms is het probleem niet makkelijk op te lossen. We bieden professionele WordPress hulp, snel en adequaat.
Webdesign woocommerce ecommerce website design-professor1

Opvallen met WordPress

Met op maat gemaakt WordPress webdesign zorgen wij ervoor dat jouw website zich onderscheidt van de concurrentie. We ontwerpen de layouts voor pagina’s zodat de bezoeker makkelijk en snel zijn weg kan vinden. In WordPress kunnen wij alles op maat maken, dus wat we ontwerpen is altijd om te zetten in een eenvoudig te bedienen functie in WordPress.

overleg projectmanagement WordPress WooCommerce Webdesign

WordPress webdesign, alles begint met een doel

Omdat we nooit zomaar starten met een website gaan we eerst in gesprek. We willen het doel (of doelen) weten van de site. Meer informatie, meer verkoop, meer contactaanvragen? Dat soort zaken! Zo zorgen we ervoor dat we een website opleveren die matched met de doelstelling. Het gevolg is efficiënter werken en sneller ontwikkelen. Een gedegen voorbereiding is het halve werk.

Webdesign wordpress website solution-professor3

WordPress is volledig

WordPress biedt standaard al een hoop functionaliteit. Denk aan een foto gallerij, een blog en social media. Uw website is makkelijk up to date te houden en actueel blijven zorgt voor meer bezoekers door betere Google indexering. Het is snel en levert alles wat je als gebruiker nodig hebt. En meer!

wordpress-logo-element

Eenvoudig in gebruik

De interface van WordPress spreekt voor zich. Content toevoegen aan je website gaat snel en eenvoudig. Wij geven een handleiding op maat mee waar je prima mee uit de voeten kunt. Maar ook voor vragen staan wij klaar. Ons team experts vertellen je alles wat je wilt weten. Of volg onze training en wordt zelf een specialist in het beheren van je website.

professor-search

SEO vriendelijk

SEO staat voor Search Engine Optimization. En WordPress is zeer geschikt voor zoekmachines. Websites gemaakt met dit CMS scoren "out of the box" al goed. En met onze extra toevoegingen scoren ze nog beter. Wij leveren ook SEO tekstschrijven voor onze websites. Hiermee is de kans hoger te scoren bij Google.

hosting tool cms

Hosting nodig?

Hosting voor WordPress is een van onze diensten die de zekerheid en continuiteit levert door middel van reguliere back-up's, actief onderhoud en security monitoring en een gegarandeerde uptime van onze snelle servers. Neem contact op voor de tarieven.

Stop met dromen, neem contact op!

Deel je ideeën voor jouw website, WooCommerce of design project met ons.
Contact opnemen kost je niets!