Door te werken met een speciale Google Ads campagne zorgen wij ervoor dat je jouw doelen in een mum van tijd bereikt.

Effectieve SEA nodig? Dreamlab regelt het voor je!

Heb je effectieve SEA nodig? Misschien wil je betere online advertenties, een nieuwe doelgroep aanspreken of meer bezoekers naar je website trekken. Dreamlab regelt het voor je! Wij hebben jarenlange ervaring met SEA en kunnen je daardoor optimale ondersteuning bieden. Door te werken met een speciale Google Ads campagne zorgen wij ervoor dat je jouw doelen in een mum van tijd bereikt. SEA, ofwel adverteren via Google, is een effectieve marketingstrategie waardoor je ervoor kunt zorgen dat jouw website nog hoger in de Google zoekresultaten komt. Zet ons ervaren team direct in voor jouw SEA of lees verder voor meer informatie over SEA onze werkwijze.

Wat is SEA?

SEA betekent ook wel Search Engine Advertising en is samen met SEO, ofwel Search Engine Optimization, een onderdeel van SEM. Dit betekent ook wel Search Engine Marketing. Middels SEO kun je ervoor zorgen dat jouw content geheel geoptimaliseerd is voor de zoekmachines. Hierdoor kom je hoger in de organische zoekresultaten terecht, waardoor mensen sneller op de website van jouw bedrijf of organisatie zullen klikken. Echter zijn er ook betaalde zoekresultaten, wat advertenties zijn. SEA. Deze resultaten staan doorgaans boven de organische zoekresultaten en zijn herkenbaar aan een klein balkje met ‘advertentie’ erop. Doordat deze resultaten geheel bovenaan staan, worden ze sneller gezien en wordt hier sneller op geklikt. Met SEA maak je dus betaalde reclame voor jouw producten of diensten via de zoekmachines.

Wij raden je zeker aan om SEA in te zetten

Het belang van SEA

 • Je hoeft pas te betalen als het gewenste resultaat bereikt is. Dit kan een klik of een bepaald aantal weergaven zijn.
 • Mensen zoeken snel een oplossing voor hun problemen. Heb je een hoge SEA advertentie, dan zullen ze eerder op jouw bedrijf klikken.
 • Je bepaalt wat je betaalt: je hebt zelf de controle over je kosten en kunt dus zelf bepalen wat je per campagne uitgeeft.
 • Je kunt direct zien wat je presteert. Denk aan je prestaties per regio, zoekwoord, campagne, apparaat, enzovoort. Dit kan je weer helpen om voor een betere strategie te zorgen en nog meer verkopen te genereren.
 • Steeds meer mensen gebruiken zoekmachines, waardoor SEA nog steeds erg effectief is.

Waarom SEA uitbesteden?

Je kunt zelf met SEA aan de slag, maar wil je echt optimaal van de voordelen hiervan profiteren, dan raden we je eerder aan om met een professional zoals Dreamlab in zee te gaan. De diverse advertentieprogramma’s zijn vrij complex, wat maakt dat je je al gauw verloren kunt voelen als je hier zelf mee aan de slag gaat. Een andere reden om SEA uit te besteden, is dat het je tijd scheelt. Een goede SEA campagne opzetten kost tijd. Deze tijd kun je weer besteden aan andere zaken. Wanneer je dit tussen diverse werkzaamheden door doet, is de kans groter dat je SEA minder effectief is en dus niet voor het juiste resultaat zorgt. Experts hebben alle tools en programma’s in huis om te zorgen voor effectieve SEA. Besteed je je SEA uit, dan ben je altijd zeker van de kwaliteit van onze experts en hoef je je nergens meer zorgen om te maken. Wil jij ook geheel ontzorgd worden? Maak een afspraak!

De voordelen van SEA

 • Je trekt meer relevante bezoekers aan

 • Je klantenbestand neemt toe

 • Je brengt jouw producten en/of diensten beter onder de aandacht

 • Je kunt locatiegericht adverteren en kiezen voor bijvoorbeeld regionale, landelijke of internationale advertenties.

 • Je kunt jouw producten presenteren in de zoekmachines

 • Je kunt telkens op een verbeterde ROI (return on investment) sturen

SEA campagne starten? Neem nu contact op

Wil je jouw SEA meteen uitbesteden? Neem dan nu contact op met de professionals van Dreamlab en maak een afspraak. Je kunt ons telefonisch bereiken via (tel) of een mail sturen naar (mail). We zullen dan spoedig een afspraak met je inplannen om de mogelijkheden te bespreken. Ook indien je andere vragen hebt, staan we je graag te woord. Maak ook de keuze voor effectieve SEA en plan vandaag nog jouw afspraak in met onze expert!

Bekijk